Μάνατζερ Σκρτελ: «Ο Ολυμπιακός πιέζει, ο Βαλμπουενά του τηλεφωνεί κάθε μέρα»

Δηλώσεις από τον μάνατζερ του Σλοβάκου. Μεταξύ άλλων υποστηρίζει ότι ο Βαλμπουενά προσπαθεί να τον πείσει...

Ο Ολυμπιακός δεν το έχει βάλει κάτω για την μεταγραφή του Μάρτιν Σκρτελ.

Τουλάχιστον αυτό κάνει γνωστό ένας εκ των μάνατζερ της εταιρείας που έχει τα δικαιώματά του Σλοβάκου κεντρικού αμυντικού.

Ο Μιχάτ Χάλις υποστηρίζει ότι οι ερυθρόλευκοι πιέζουν τον ποδοσφαιριστή να αποδεχθεί την προσφορά που του έχουν κάνει. Μάλιστα υποστηρίζει ότι για να το πετύχουν, έχει επικοινωνήσει με τον Σκτρελ και ο Ματιέ Βαλμπουενά.

«Έχουμε επαφές με την Φενέρμπαχτσέ. Αυτή την στιγμή όμως δεν μπορώ να πω κάτι συγκεκριμένο για το νέο του συμβόλαιό», τονίζει ο Χάλις σε τουρκικό ραδιοφωνικό σταθμό και συνεχίζει: 

«Είναι αρκετά χαρούμενος στην Κωνσταντινούπολη. Η Αγγλία και η Ρωσία είναι δύο χώρες που δεν του αρέσουν λόγω του κλίματος, έχουν πολύ κρύο. Την ίδια στιγμή ο Ματιέ Βαλμπουενά μιλά με τοη Σκτρελ κάθε ημέρα. Θέλει να συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό γιατί γνωρίζει πολύ καλά την δύναμή του, τον εμπιστεύεται και ξέρει πολύ καλά τι προσφέρει στο γήπεδο. Πιστεύει ότι μαζί μπορούν να πετύχουν πολλά γιατί τον γνωρίζει. Οι Έλληνες πιέζουν πάρα πολύ αλλά δεν είναι τίποτα ξεκάθαρο ακόμη», ανέφερε.

ΠΗΓΗsport-fm.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ