aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΛύγισε τον Αστέρα και πάτησε εξάδα ο Άρης!

Λύγισε τον Αστέρα και πάτησε εξάδα ο Άρης!

Σπουδαία νίκη πήρε ο Άρης, με την οποία μπήκε στην εξάδα! Η ομάδα του Άκη Μάντζιου κατάφερε να λυγίσει τον Αστέρα Τρίπολης (1-0) χάρη στο γκολ του Γκάμα και ανέβηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας. Παράλληλα, οι Αρκάδες έμειναν στους 13 βαθμούς, ενώ διαμαρτύρονται για το ακυρωθέν γκολ του Ριέρα. Με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο παίζει την ερχόμενη αγωνιστική ο Άρης, υποδέχεται την ΑΕΚ στην Τρίπολη ο Αστέρας.

Το ματς

Ο Άρης μπήκε στο ματς και πίεζε τους Αρκάδες, έχοντας μάλιστα και τις περισσότερες τελικές στο παιχνίδι. Ο Μπερτόγλιο και ο Καμαρά ήταν εκείνοι που απειλούσαν την εστία του Τσιφτσή πιο πολύ, με την μεγαλύτερη φάση ωστόσο στον αγώνα να έρχεται από πλευράς φιλοξενούμενων. Ήταν στο 31’ όταν ο Καρμόνα έκανε τη σέντρα και η προβολή του Κρέσπι πέρασε εκατοστά από το αριστερό δοκάρι.

Η φάση αυτή ξύπνησε τους γηπεδούχους, οι οποίοι άρχισαν να παίρνουν μέτρα στο γήπεδο και στο 41ο λεπτό άνοιξαν το σκορ. Ύστερα από ωραία ομαδική προσπάθεια, ο Γκάμα έκανε την προβολή η οποία κατέληξε στα δίχτυα, αφού ούτε ο Άλβαρες κατάφερε να απομακρύνει.

Στο 48’ ο Σονί έκλεψε, έπαιξε κάθετα για τον Ριέρα, ο οποίος με άψογο πλασέ σκόραρε αλλά το τέρμα του δεν μέτρησε για οφσάιντ. Τσέκαραν τη φάση στο VAR, το οποίο επιβεβαίωσε το οφσάιντ, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται. Το ματς στην συνέχεια ήταν ισορροπημένο, τόσο με τον Άρη, όσο με τον Αστέρα να δημιουργούν φάσεις. Στο 78’ ο Καμαρά έκανε μια παράλληλη, με τον Γκαρσία να βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση, αλλά δεν πρόλαβε την μπάλα, η οποία πέρασε δίπλα από την εστία.

Ο Άρης είχε μια μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα στο 87’ όταν ο Ιτούρμπε με ωραία εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα δεν άλλαξε κάτι, με τον Άρη να φεύγει νικητής από το «Κλεάνθης Βικελίδης» και να μπαίνει στην πρώτη εξάδα.

Άρης (Άκης Μάντζιος): Ντένις, Σούντγκρεν (26΄ Σάκιτς), Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Γκάνεα, Τζέγκο, Λούκας Σάσα, Μπερτόγλιο (85’ Ματίγια), Μπρούνο Γκάμα (69’ Ματέο Γκαρσία), Μαντσίνι (69’ Μαντσίνι) και Καμαρά (85’ Μάνος).

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Άλβαρες, Καστάνο, Ατιένθα, Καρμόνα (79’ Ρούμπεν Γκαρσία), Μουνάφο (66’ Ιγκλέσιας), Βαλιέντε, Ριέρα, Ρεγκίς (86’ Κανελλόπουλος), Σόνι (86’ Μπενίτο) και Μπαράλες (66’ Αλί Μπαμπά).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ