aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΛουτσέσκου – «Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο»

Λουτσέσκου – «Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο»

Απόλυτα ικανοποιημένος με τη νίκη και το «τρίποντο» ήταν ο Ρασβάν Λουτσέσκου μετά την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Τούμπα. Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ ανέφερε πως ο Δικέφαλος του Βορρά βρίσκεται σε καλό δρόμο, ενώ μίλησε και για την υπόθεση της ανανέωσης του Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA:

Για το αν είδε την αντίδραση που περίμενε μετά τα προηγούμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα για το πρωτάθλημα: «Το αποτέλεσμα είναι καλό, ικανοποιητικό το 4-1, δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να δημιουργήσει καταστάσεις, βρισκόμαστε σε καλό δρόμο, φτιάxνουμε τη νοοτροπία της ομάδας, είχαμε απώλειες και αγώνες κάθε τρεις μέρες, παίζοντας και στην Ευρώπη.

Σήμερα ο καθαρός χρόνος είναι 20 λεπτά, το ποδόσφαιρο πρέπει να παίζεται, μπορώ να καταλάβω τη σκοπιμότητα, ειδικά όταν βρισκόμαστε στο τέλος αλλά δεν νομίζω ότι δεν είναι φυσιολογικό να γίνεται αυτό από τα πρώτα λεπτά».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ δεν έδειξε διάθεση στη συνέχεια του αγώνα όπως στην αρχή και το αν είναι θέμα νοοτροπίας: «Ξεκινήσαμε καλά αλλά στο παιχνίδι κάναμε δώρο στον αντίπαλο, νιώθω ξανά πως κάτι έσπασε στην ψυχολογία μας, δεν είχαμε υπομονή, πηγαίναμε πιο γρήγορα, δεν βοήθησε αυτό, βοήθησε την αντίπαλη ομάδα που ήταν συμπαγής προσπαθώντας να αμυνθεί. έπρεπε να ήμασταν διαφορετικά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ