aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΛουτσέσκου: «Οι άλλοι πρέπει να δουν τι κάνουν, καινούρια γήπεδα, 25 χρόνια χωρίς το πρωτάθλημα»

Λουτσέσκου: «Οι άλλοι πρέπει να δουν τι κάνουν, καινούρια γήπεδα, 25 χρόνια χωρίς το πρωτάθλημα»

Για τη μεγάλη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό και τη μάχη του τίτλου μίλησε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στη δυσκολία που αντιμετώπισε η ομάδα του, τονίζοντας πως περιμένει «πόλεμο» στο προσεχές παιχνίδι Κυπέλλου.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, καθόλου εύκολο. Έπρεπε να υποφέρουμε και να θυσιαστούμε. Ο Παναθηναϊκός είχε ευκαιρίες και δ ν κατάφερε να σκοράρει. Πήραμε αυτοπεποίθηση από αυτό. Είναι μεγάλο σκορ, καταφέραμε να κάνουμε μια τέτοια νίκη, πρέπει να προετοιμαστούμε για ένα δύσκολο παιχνίδι, περιμένουμε πόλεμο. Ο Παναθηναϊκός είναι καλή ομάδα με καλούς παίκτες».

Όσο για το ότι η διαφορά έχει μικρύνει από την κορυφή, είπε: «Δεν ξέρω τι περιμένετε να σας πω… Ξεκινήσαμε να χτίζουμε μια ομάδα με νεαρούς παίκτες, παίκτες που μπορεί να μη συμμετείχαν σε γκρουπ που είχαν συνηθίσει να νικάνε. Τα έχω πει πολλές φορές, χρειαζόμασταν χρόνο μαζί. Δεν αλλάζει κάτι για εμάς. Προχωράμε για το επόμενο παιχνίδι. Μετά το Κύπελλο θα έρθει ένα άλλο παιχνίδι για το πρωτάθλημα. Οι άλλοι πρέπει να δουν τι θα κάνουν… Καινούριο γήπεδο, 25 χρόνια χωρίς το πρωτάθλημα… Ο Παναθηναϊκός είναι μια παραδοσιακή ομάδα με πολλούς τίτλους. Εμείς πάμε παιχνίδι με το παιχνίδι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ