aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΛουτσέσκου: «Κάναμε ένα λάθος, δεχτήκαμε ένα γκολ - Ίσως μας λείπει η εμπειρία σε αυτό...

Λουτσέσκου: «Κάναμε ένα λάθος, δεχτήκαμε ένα γκολ – Ίσως μας λείπει η εμπειρία σε αυτό το επίπεδο»

Περήφανος για την πορεία του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, παρά τον αποκλεισμό από τη Μαρσέιγ. Ο Ρουμάνος τεχνικός τόνισε πως αυτό που έλειψε από τον «δικέφαλο του βορρά» είναι η ευρωπαϊκή εμπειρία και στάθηκε στην απουσία ευκαιριών από τους Μασσαλούς.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε στην Cosmote TV:

Για το ότι έλειψε το γκολ: «Αυτό που μας έλειψε σήμερα είναι η νίκη, τι να πω μετά από τέτοιο παιχνίδι. Αντιμετωπίσαμε μια σκληρή ομάδα. Κάναμε ένα λάθος και δεχτήκαμε ένα γκολ. Δεν θυμάμαι άλλες ευκαιρίες των αντιπάλων, είχαμε 5-6 φάσεις και αποκρούσεις του αντίπαλου τερματοφύλακα. Ίσως λείπει η εμπειρία σε αυτό το επίπεδο, να παλέψουμε σε κάθε ευκαιρία μέχρι το τέλος. Ήταν μια τεράστια εμπειρία για εμάς, ένα ταξίδι στην Ευρώπη που κράτησε μεγάλη περίοδο και ξεπεράσαμε τους εαυτούς μας, παλεύοντας, παίζοντας κάθε τρεις ημέρες. Κυριαρχήσαμε απέναντι σε μια ομάδα όπως η Μαρσέιγ, που παίζει με αντιπάλους όπως ο Εμπαπέ, ο Νειμάρ, ο Μέσι σε ένα προηγμένο πρωτάθλημα».

Για την αντίδραση των οπαδών: «Δεν είναι μόνο χάρη στον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ προχώρησε παραπάνω από τον Ολυμπιακό, δεν σημαίνει όμως ότι δεν έδωσε βαθμούς. Η περηφάνεια των φιλάθλων είναι πολύ μεγάλη και η ευρωπαϊκή μας πορεία κλείνει με την ομάδα μας, να παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ