aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΛοκομοτίβ Μόσχας - Άρης Θεσσ. 1-2: Έδειξε τα… δόντια του ενόψει Αστάνα

Λοκομοτίβ Μόσχας – Άρης Θεσσ. 1-2: Έδειξε τα… δόντια του ενόψει Αστάνα

Την πρώτη του νίκη στο τρίτο και τελευταίο φιλικό του επί αυστριακού εδάφους πέτυχε την Τετάρτη (7/7) ο Άρης, ο οποίος επικράτησε -με ανατροπή- 2-1 της Κυπελλούχου Ρωσίας και σαφώς πιο έτοιμης, Λοκομοτίβ Μόσχας.

Με την ομάδα του Άκη Μάντζιου να πραγματοποιεί την καλύτερή της εμφάνιση κατά την περίοδο της προετοιμασίας της, δείχνοντας αρκετά ενθαρρυντικά στοιχεία ενόψει της πρώτης της μάχης με την Αστάνα (22/7) στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Europa Conference League. Στα θετικά για τους Θεσσαλονικείς και η επιστροφή του Τζέγκο, ύστερα από τον τραυματισμό του, με τον Ντένις να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του με τις φανέλα τους.

Ο Άρης βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 3′ με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ρίμπους. Ωστόσο, βασιζόμενος στο εξαιρετικό του πρέσινγκ δημιούργησε αμέσως αρκετές ευκαιρίες, τις οποίες εντέλει εκμεταλλεύτηκε στο δεύτερο μέρος με τους Γκαρσία (56′) και Γκάμα (62′).

Η αρχική σύνθεση και οι αλλαγές του Άρη: Ντένις – Σούντγκρεν (77′ Τζέγκο), Μπεναλουάν (73′ Δεληζήσης), Ασλανίδης, Γκάνεα (85′ Τσαγκαλίδης) -Σάκιτς, Σάσα (55′ Μαντσίνι) – Γκαρσία (73′ Χαΐροβιτς), Μπερτόγλιο (73′ Μπρούνο), Γκάμα (87′ Σαλιάρης) – Μάνος (55′ Ματίγια).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ