aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΛιβάι Γκαρσία: «Η Λιόν είναι έτοιμη να σπάσει τον κουμπαρά της για να τον αποκτήσει»

Λιβάι Γκαρσία: «Η Λιόν είναι έτοιμη να σπάσει τον κουμπαρά της για να τον αποκτήσει»

Ενας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές στη φετινή πορεία της ΑΕΚ προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος ήταν ο Λιβάι Γκαρσία.

Για τον 25χρονο επιθετικό υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες της Ευρώπης, ενώ όπως τονίζει το sport.fr, η Λιόν «δεν σκοπεύει να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου». Και γι’ αυτό ετοιμάζεται να κάνει την κίνησή της για τον άσο της Ενωσης, καθώς αναμένεται να κάνει αλλαγές στην επιθετική της γραμμή.

Χαρακτηριστικά αναφέρει το ρεπορτάζ: «Η Λιόν ψάχνει στην Ελλάδα για να ενισχύσει την ομάδα. Σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες ο σύλλογος της Ligue 1 ρωτά για την κατάσταση του Λιβάι Γκαρσία.

Στα 25 του, προέρχεται από μια πολύ καλή σεζόν στην Ελλάδα με την ΑΕΚ, με την οποία μόλις κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας.

Αυτή τη σεζόν, έχει πετύχει 18 γκολ με 7 ασίστ σε 36 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Μια πολύ καλή σεζόν που έχει κάνει πολλούς ευρωπαϊκούς συλλόγους, συμπεριλαμβανομένης της Λιόν αλλά και της Μονπελιέ να ενδιαφέρονται για την απόκτησή του. Ο Γκαρσία έχει συμβόλαιο με την πρωταθλήτρια Ελλάδας μέχρι τον Ιούνιο του 2025 με την εκτιμώμενη αξία του να είναι στα 7 εκατομμύρια ευρώ…».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ