aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΚρούσματα κορωνοϊού στον Ατρόμητο, ζητάει αναβολή της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ

Κρούσματα κορωνοϊού στον Ατρόμητο, ζητάει αναβολή της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ

Αναβολή της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, που είναι προγραμματισμένος για την προσεχή Κυριακή, θα ζητήσει ο Ατρόμητος, όπως γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσής του λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού.

Ο λόγος που οι Περιστεριώτες ζητούν αυτή την εξέλιξη οφείλεται στο γεγονός ότι όλα τα κρούσματα αφορούν στο τεχνικό τιμ, καθώς νοσούντες είναι οι Γιώργος Παράσχος, ο άμεσος βοηθός του, Παναγιώτης Γκουτσίδης και ο γυμναστής, Γιώργος Πήδουλας και ως εκ τούτου στον πάγκο δεν θα υπάρχει προπονητική λύση.

Θα έχει ενδιαφέρον η απόφαση που θα πάρει η Super League, καθώς πρόκειται για μία πρωτοφανή περίπτωση, αφού δεν έχουν υπάρξει στο παρελθόν σωρεία κρουσμάτων που να αφορούν αποκλειστικά μέλη του τεχνικού τιμ.

Η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι στους καθιερωμένους ελέγχους που διενεργούνται για τον COVID-19 διαπιστώθηκαν τρία κρούσματα κορωνοϊού και όλα αφορούν μέλη του τεχνικού.

Συγκεκριμένα, θετικοί εντοπίστηκαν ο προπονητής της ομάδας μας, Γιώργος Παράσχος, ο άμεσος βοηθός του, Παναγιώτης Γκουτσίδης και ο γυμναστής, Γιώργος Πήδουλας και ως εκ τούτου ακολουθώντας κατά γράμμα το πρωτόκολλο οι νοσούντες έχουν ήδη τεθεί σε καραντίνα.

Κατόπιν αυτών των εξελίξεων, η ΠΑΕ Ατρόμητος θα αιτηθεί από τη διοργανώτρια Αρχή αναβολή της αναμέτρησης κόντρα στον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League, που είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Κυριακή (21/11, 19:30) στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ