aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κρίσιμη μέρα για Χρήστο Δώνη

Εντός της ημέρας θα κατατεθεί από τον Παναθηναϊκό η πρόταση ανανέωσης στον Χρήστο Δώνη, για το συμβόλαιό του που λήγει στο τέλος της σεζόν. Οι «πράσινοι» θα προσφέρουν στον 25χρονο μέσο αύξηση αποδοχών, ενώ το τάιμινγκ της προσέγγισης στον ποδοσφαιριστή συνδέεται από κάποιους και με την πρόσφατη αναταραχή στις σχέσεις με τον πατέρα του, Γιώργο, καθώς σε περίπτωση ανανέωσης του γιου του θα γίνει ένα βήμα προς την εκτόνωση της κρίσης.

Πάντως η περίπτωση του Χρήστου Δώνη δεν είναι απλή. Ο παίκτης έχει κουραστεί από την παραφιλολογία περί… ευνοϊκής μεταχείρισης από πατέρα του, παρότι ειδικά φέτος έχει κάνει πολύ καλές εμφανίσεις. Από την άλλη, ο υιός Δώνης, όπως και ο πατέρας του, έχει μεγαλώσει μέσα στην ομάδα και την αγαπά ως οπαδός της.

Προβλέψεις για το τι θα απαντήσει ο Χρήστος Δώνης (αν και δεν αναμένεται να απαντήσει άμεσα στην προσφορά) δεν μπορούν να γίνουν με ασφάλεια. Πάντως οι πιθανότητες να αποχωρήσει δείχνουν να είναι περισσότερες από το να παραμείνει, καθώς μετά την αλλαγή ατζέντη (επέλεξε τον Κάρλος Γκονσάλβες, που εκπροσωπεί και τον Ζέκα) έχει «ψαχτεί» για το εξωτερικό και λέγεται πως ήδη υπάρχουν κάποιες ομάδες που έχουν ενδιαφερθεί για να τον πάρουν ως ελεύθερο το καλοκαίρι.

Από εκεί και πέρα, μικρή παράταση για την τελική απάντηση του Γιώργου Βαγιαννίδη ζήτησε η πλευρά του ποδοσφαιριστή. Σε αυτή την περίπτωση ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως έχει τις πιθανότητες με το μέρος του για να ανανεώσει το συμβόλαιο του 18χρονου αμυντικού μέσου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ