aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Κράτησε ο ίδιος ο Κολοβός ποσοστό μεταπώλησης, συμβόλαιο χωρίς ρήτρα»

«Κράτησε ο ίδιος ο Κολοβός ποσοστό μεταπώλησης, συμβόλαιο χωρίς ρήτρα»

Σε χθεσινό δημοσίευμά της ελλαδική ιστοσελίδα «Το10.gr» αποκάλυπτε τη συμφωνία του Παναθηναϊκού με την Ομόνοια για τον Δημήτρη Κολοβό, η οποία ήταν έτοιμη να ολοκληρωθεί πριν δέκα μέρες και είχε επικαλεστεί πληροφορίες από την Κύπρο που ήθελαν στη συμφωνία να έχουν μπει ρήτρες για συμμετοχές του παίκτη, αλλά και ποσοστό μεταπώλησης στην Ομόνοια. Με νέο δημοσίευμά της, όμως, η ίδια ιστοσελίδα, δίνει μια άλλη (νέα) διάσταση στο θέμα, λέγοντας πως και ο ίδιος ο παίκτης μπορεί να έχει κρατήσει ο ίδιος ποσοστό μεταπώλησης σε περίπτωση που παραχωρηθεί σε 1-2 χρόνια στο εξωτερικό.

Ακολουθεί αυτούσιο το δημοσίευμα: «Το to10.gr ανέφερε νωρίτερα ότι ο Παναθηναϊκός δεν έδωσε χρήματα στην Ομόνοια για τον Δημήτρη Κολοβό κι όντως αυτή είναι η πραγματικότητα. Οι «πράσινοι» κράτησαν την ίδια στάση που είχαν και με τον Κατελάρη. Δεν έδωσαν λεφτά κι αν ο παίκτης έβγαζε άκρη καλώς. Ο Κατελάρης δεν τα κατάφερε, ωστόσο, ο Κολοβός ήταν αποφασισμένος και έμεινε ελεύθερος από την Ομόνοια για να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε επίσης: Συμφώνησε με Παναθηναϊκό ο Κολοβός!

Οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές ξεκίνησαν τελικά πριν από έναν και πλέον μήνα. Η Ομόνοια, όμως, έδωσε 100.000 ευρώ στη Μαλίν για να κάνει δικό της τον Κολοβό και δεν θα τον άφηνε έτσι εύκολα να φύγει. Με το που ακούστηκε ο Ατρόμητος όντως οι Κύπριοι άρχισαν να ανεβάζουν τις απαιτήσεις του. Στον Παναθηναϊκό, λοιπόν, δεν ήθελαν το όνομα του Κολοβού να κυκλοφορήσει ούτε ως σενάριο. Για ευνόητους λόγους.

Διαβάστε επίσης: Πρώτο θέμα ο Κολοβός!  Πώς κάλυψαν τη μετεγγραφή τα ελλαδικά ΜΜΕ

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός χειρίστηκε με μυστικότητα την υπόθεση και πέτυχε να μείνει ελεύθερος. Δεν τον άφησε φυσικά η Ομόνοια χωρίς όφελος. Υπήρχαν πληροφορίες ότι οι Κύπριοι κράτησαν ποσοστό μεταπώλησης, αλλά αυτό δεν επιβεβαιώνεται από τον Παναθηναϊκό, αλλά και τον διεθνή άσο. Οι τελευταίες πληροφορίες, λοιπόν, αναφέρουν ότι το deal το έκλεισε ο ίδιος ο παίκτης κάνοντας δική του συμφωνία με την Ομόνοια. Φέρεται να πλήρωσε την ομάδα ο ίδιος για να αποχωρήσει. Ενδεχομένως το ποσό που έδωσαν οι Κύπριοι στη Μαλίν.

Διαβάστε επίσης: «Ουδέποτε ασχοληθήκαμε με Κολοβό»

Τι οικονομικό κέρδος, όμως, μπορεί να έχει ο Κολοβός απ’ αυτή τη κίνηση; Πηγές αναφέρουν ότι μπορεί να έχει κρατήσει ο ίδιος ποσοστό μεταπώλησης σε περίπτωση που παραχωρηθεί σε 1-2 χρόνια στο εξωτερικό. Το σίγουρο είναι ότι ο Κολοβός ήθελε να έρθει στον Παναθηναϊκό και το πέτυχε. Σε ό,τι αφορά τη δική του συμφωνία με το «τριφύλλι» είναι για τρία χρόνια.

Διαβάστε επίσης: Ελεύθερος στον Παναθηναϊκό ο Κολοβός, αλλά πήρε χρήματα η Ομόνοια

Ο παίκτης δεν έχει υπογράψει ακόμα. Θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις κι αν δεν προλάβει να βάλει υπογραφή τη Τετάρτη ή νωρίς τη Πέμπτη δεν αποκλείεται να αναχωρήσει για την Ολλανδία και να υπογράψει με την επιστροφή της αποστολής. Αυτός, άλλωστε, είναι ο στόχος των «πρασίνων». Να μεταβεί το συντομότερο δυνατό στο Όστερμπεκ και να τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Δώνη, ο οποίος τον εκτιμά ως ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Απασχολεί ο Ισαγκίρε της Σέλτικ! (video)

Ο Κολοβός στο συμβόλαιο που υπέγραψε με τον Παναθηναϊκό δεν έχει ρήτρα. Έχει καλές αποδοχές (αγγίζουν και ίσως ξεπερνούν τις 230.000 ευρώ για τον πρώτο χρόνο) και υπάρχουν μπόνους επίτευξης στόχων. Ο Νταμπίζας, όπως είναι γνωστό, έχει καταργήσει τα μπόνους συμμετοχών»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ