aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Κόπηκε» ο Γιαννιώτας

Δεν βρίσκεται στην 26μελή αποστολή του Ολυμπιακού ο Γιάννης Γιαννιώτας, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο η ερυθρόλευκη ΠΑΕ. Συνεπώς, ο Ελλαδίτης επιθετικός αναμένεται ότι είναι εκτός πλάνων και τη φετινή σεζόν και θα αποχωρήσει και πάλι από το… λιμάνι.

Η επίσημη ενημέρωση: «Η τελευταία εν Ελλάδι προπόνηση του Ολυμπιακού, πριν από την αναχώρηση για το Γκενκ του Βελγίου, έλαβε χώρα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, το απόγευμα της Τρίτης. Μοναδικοί απόντες, από το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, ήταν οι Φιγκέιρας (σφίξιμο στον δεξιό προσαγωγό) και Γιαννιώτης (ελαφριά κάκωση στο θωρακικό τοίχωμα), οι οποίοι προληπτικά έμειναν εκτός και έκαναν ατομικό.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Μπέσνικ Χάσι έκανε γνωστή την αποστολή, η οποία το πρωί της Τετάρτης θα ταξιδέψει για το Βέλγιο. Αναλυτικά τα ονόματα των 26 ποδοσφαιριστών: Ανδρούτσος, Μπεν, Μποτία, Χουτεσιώτης, Σισέ, Ντε Λα Μπέγια, Ελαμπντελαουί, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Γιαννιώτης, Καπίνο, Ανσαριφάρντ, Κούτρης, Μανθάτης, Μάριν, Μάρτινς, Νικολάου, Πάρντο, Ρέτσος, Ρομαό, Σεμπά, Σιώπης, Σκαφίδης, Ταχτσίδης, Ζντιέλαρ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ