aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κοντά στον Μοχαμαντί η ΑΕΚ Αθηνών

Σκάει κι άλλη μεταγραφή για την ΑΕΚ! Λίγο πριν το φινάλε των μετεγγραφών ελεύθερων ποδοσφαιριστών, η Ένωση πλησιάζει στην απόκτηση του Μιλάντ Μοχαμαντί!

Πρόκειται για διεθνή Ιρανό αριστερό μπακ, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από την Γάνδη και βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ. Μάλιστα, οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία και όλα δείχνουν πως ο 27χρονος ακραίος αμυντικός θα φορέσει τα κιτρινόμαυρα από τη φετινή σεζόν και για τις επόμενες.

Ο Μοχαμαντί είχε ακουστεί εκ νέου για την ΑΕΚ μέσα στο καλοκαίρι αλλά δεν είχε προχωρήσει η περίπτωσή του. Ωστόσο, πλέον είναι ελεύθερος αφού έλυσε το συμβόλαιό του με την Γάνδη, στην οποία αγωνιζόταν την τελευταία διετία, και ο δρόμος είναι… ανοιχτός για την απόκτησή του.

Έχει ξεκινήσει την καριέρα του από την Νταμάς της πατρίδας του, ακολούθησαν οι Νιρόγιε Ζαμ , Ραχ Αχάν και η Αχμάτ Γκρόζνι, πριν μετακομίσει στο Βέλγιο το καλοκαίρι του 2019. Είναι επίσης διεθνής με το Ιράν, έχοντας καταγράψει 37 συμμετοχές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ