aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΚόνφερενς Λιγκ: Στους ισχυρούς ο ΠΑΟΚ μέχρι τα πλέι οφ, για έναν γύρο ο Άρης

Κόνφερενς Λιγκ: Στους ισχυρούς ο ΠΑΟΚ μέχρι τα πλέι οφ, για έναν γύρο ο Άρης

Σιγά-σιγά ολοκληρώνονται τα παζλ για τους προκριματικούς γύρους των ευρωπαϊκών διοργανώσεων και οι ελληνικές ομάδες ετοιμάζονται να μπουν στις κληρωτίδες.

Για τον ΠΑΟΚ είναι σίγουρο πως θα βρίσκεται στους ισχυρούς κάθε προκριματικού γύρου του Europa Conference League καθώς έχει συντελεστή 25.000, κάτι που σημαίνει πως ότι και να συμβεί, θα είναι σε εκείνο το γκρουπ.

Αντίθετα για τον Άρη, τα πράγματα είναι πιο πολύπλοκα. Ναι, μεν θα είναι στους ισχυρούς αλλά μόνο για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League, όμως εφόσον προκριθεί, στον 3ο προκριματικό θα βρεθεί στους ανίσχυρους.

Τώρα για τα play-offs υπάρχει πιθανότητα να βρεθεί στα play-offs και αυτό θα συμβεί αν κληρωθεί στον 3ο προκριματικό γύρο με κάποια ομάδα που έχει υψηλό συντελεστή (ο Άρης έχει 7,000) και εφόσον την αποκλείσει, θα πάρει τη θέση της στους ισχυρούς, με αποτέλεσμα να αποφύγει τα… θηρία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ