aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κόλπο με Μπερτόλιο «ψήνει» η ΑΕΚ

Συζητιέται στη Θεσσαλονίκη τις τελευταίες ημέρες. Και μεταξύ μας; Το σενάριο που κυκλοφορεί φαίνεται πως έχει ισχυρή «ποδοσφαιρική βάση» μιας και η ΑΕΚ πολύ λογικά κινείται στη μεταγραφική αγορά έχοντας κατά νου (και) την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Υπάρχουν συγκεκριμένες αδυναμίες στο ρόστερ της Ένωσης. Και υπάρχει και το προνόμιο του Γενάρη με ποδοσφαιριστές που επί της ουσίας είναι ήδη ελεύθεροι για την επόμενη σεζόν. Κάπως έτσι; Φακούντο Μπερτόλιο, στο προσκήνιο. Ο 31χρονος κεντρικός χαφ του Άρη που εδώ και ενάμιση χρόνο αποτελεί δεδομένα μέλος της ελίτ στη Super League. Παίκτης για όλες τις δουλειές στη μεσαία γραμμή. Με συνέπεια στις συμμετοχές (49), τα γκολ (8), τις ασίστ (10) σε αυτόν τον ενάμισι χρόνο που φορά τα Κιτρινόμαυρα.

Θέλει ο Άρης να ανανεώσει το συμβόλαιο του. Πληροφορίες όμως αναφέρουν ότι η ΑΕΚ περιμένει στη… γωνία, ψάχνοντας τρόπο να μπει στην εξίσωση για τον Αργεντινό (που εν το μεταξύ έχοντας Ιταλικό διαβατήριο δεν πιάνει και θέση «ξένου» στο ρόστερ).

Βλέπει στο πρόσωπο του Μπερτόλιο η Ένωση τον ποδοσφαιριστή που θα τις δώσει στο ρόστερ ότι δεν της προσφέρει μέχρι τώρα ο Ντάρκο Γέβτιτς. Ο Ελβετός που παρότι δεν έχει παίξει λίγο (19συμ) δεν έχει καταφέρει να πείσει ότι αξίζει τον κόπο μια κουβέντα με τη Ρούμπιν Καζάν είτε για την επέκταση του δανεισμού, είτε για την αγορά του.

Εκείνοι που γνωρίζουν λεπτομέρειες για την υπόθεση θεωρούν, ότι το «κόλπο» της ΑΕΚ εάν και εφόσον θα δώσει νεότερα άμεσα. «Θέλει να τον υπογράψει από τώρα» λένε και μεταξύ μας δεν μοιάζει παράλογο από τη στιγμή που ο Αργεντινός αφενός έχει την πρόταση του Άρη στα χέρια του, αφετέρου είναι σε θέση να προσελκύσει το ενδιαφέρον και άλλων συλλόγων.

Μένει να δούμε πόσο πιθανό είναι να επιβεβαιωθούν τα λεγόμενα τους…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ