aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΚόκε: Κινδυνεύει με φυλάκιση 16 χρόνων για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης

Κόκε: Κινδυνεύει με φυλάκιση 16 χρόνων για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης

Αντιμέτωπος με τον κίνδυνο φυλάκισης για 16 χρόνια βρίσκεται ο άλλοτε αρχηγός του Άρη, Σέρχιο Κόκε, που κατηγορείται πως ήταν επικεφαλής σε κύκλωμα ναρκωτικών!

Τα μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη συνεχίζονται για τον Κόκε. Σύμφωνα με το ισπανικό πρακτορείο ειδήσεων EFE, ο άλλοτε αρχηγός του Άρη αντιμετωπίζει τον κίνδυνο φυλάκισης 16 χρόνων για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης και εμπόριο ναρκωτικών μετά από σχετική εισήγηση της Εισαγγελίας!

Στο κατηγορητήριο υποστηρίζεται ότι ο Κόκε φέρεται να ήταν ο επικεφαλής του κυκλώματος που δρούσε σε ολόκληρη την Ευρώπη, αποφασίζοντας για τις ποσότητες των ναρκωτικών που αγοράζονταν, την τιμή τους, αλλά και τα οχήματα που έπρεπε να νοικιαστούν για τη διακίνησή τους.

Βάσει αυτής της υπόθεσης μάλιστα ο άλλοτε Ισπανός ποδοσφαιριστής είχε συλληφθεί πίσω στον Ιανουάριο του 2020, προτού αφεθεί ελεύθερος μετά από ένα χρόνο και οκτώ μήνες κράτησης, καταβάλλοντας εγγύηση 15 χιλιάδων ευρώ.

Όπως συμπληρώνεται στο ρεπορτάζ, ο Κόκε αναμένεται να παραστεί στο δικαστήριο της Μάλαγας την προσεχή Δευτέρα (27/3), μαζί με τον αδερφό του κι άλλα 16 άτομα που κατηγορούνται για εγκλήματα κατά της δημόσιας υγείας, αλλά και παράνομη κατοχή όπλων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ