aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΚλείνει Θυμιάνη και συνεχίζει τις προσπάθειες για στόπερ η ΑΕΚ

Κλείνει Θυμιάνη και συνεχίζει τις προσπάθειες για στόπερ η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ συνεχίζει την προσπάθεια για την απόκτηση στόπερ, που αποτελεί την πρώτη βασική της ανάγκη, καθώς επίσης και για φορ και εξτρέμ. Για την ώρα, πάντως, οι «κιτρινόμαυροι» είναι έτοιμοι να ολοκληρώσουν μια μεταγραφή με γνώμονα το μέλλον τους, καθώς προχωρούν στην απόκτηση του Κώστα Θυμιάνη.

Ο 21χρονος μεσοαμυντικός αποχωρεί με προσφυγή από την Ξάνθη, με την οποία είχε μια γεμάτη σεζόν στην Super League 2 με 26 συμμετοχές, 1 γκολ και 1 ασίστ. Ο νεαρός άσος αποτελεί μια «επένδυση» και ταυτόχρονα μια τόνωση του ελληνικού στοιχείου στο ρόστερ, ενώ θα αξιολογηθεί στις προπονήσεις από τον Ματίας Αλμέιδα και θα πάρει σίγουρα συμμετοχές με την ΑΕΚ Β στη δεύτερη κατηγορία.

Όσον αφορά στις «βασικές» μεταγραφές, συνεχίζονται οι επαφές της «Ένωσης» με παίκτες που έχουν ξεχωρίσει και τις ομάδες τους. Όπως έχει γίνει σαφές, παρά την καθυστέρηση που ήδη υπάρχει στην ολοκλήρωση των κινήσεων που θεωρούνται απαραίτητες, οι «κιτρινόμαυροι» δεν πρόκειται να κάνουν… εκπτώσεις ως προς την ποιότητα ή τα χαρακτηριστικά των παικτών που ψάχνουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ