aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Κλείνει» η μετεγγραφή του Γκιτάν στον Άρη Θεσσαλονίκης

«Κλείνει» η μετεγγραφή του Γκιτάν στον Άρη Θεσσαλονίκης

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών προχώρησαν αρκετά και θεωρείται ότι ένα θέμα χρόνου η ολοκλήρωσή τους και η μετεγγραφή του 22χρονου Γαλλοαλγερινού μέσου στον Άρη. Ο Ραφίκ Γκιτάν έχει συμβόλαιο με τη Ρεν έως το ερχόμενο καλοκαίρι, στην πραγματικότητα όμως δεν βρίσκεται στο πλάνο του τεχνικού επιτελείου.

Είναι εξάλλου ενδεικτικό το γεγονός ότι δεν δηλώθηκε στην ευρωπαϊκή λίστα της Ρεν – ενόψει των αγώνων με τη Ρόζενμποργκ για την προκριματική φάση του Conference League – στοιχείο το οποίο προφανώς αποδεικνύει ότι δεν έχει μέλλον στη γαλλική ομάδα.

Το αίσιο τέλος αυτής της υπόθεσης προανήγγειλε εξάλλου και ο Άκης Μάντζιος μετά την τελευταία φιλική αναμέτρηση με τον Βόλο στο «Κλ. Βικελίδης» και με την ολοκλήρωσή της, αυτομάτως θα «κλείσουν» οι θέσεις στη μεσοεπιθετική γραμμή.

Ο 22χρονος αγωνίζεται κατά κύριο λόγο στη θέση του επιτελικού μέσου και σκοπός της απόκτησής του είναι να αποκτήσει στήριγμα ο Φακούντο Μπερτόγλιο, πέραν ασφαλώς της αίσθησης που υπάρχει ότι πρόκειται για έναν ιδιαίτερα ταλαντούχο ποδοσφαιριστή ο οποίος απλά δεν έχει παρουσιάσει την αξία του. Αυτή καλλιεργήθηκε μέσα από την παρουσία του σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Γαλλίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ