aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΚλάτενμπεργκ: «Πέναλτι για τον Ατρόμητο με την ΑΕΚ - Σωστό αυτό που πήρε ο ΠΑΣ...

Κλάτενμπεργκ: «Πέναλτι για τον Ατρόμητο με την ΑΕΚ – Σωστό αυτό που πήρε ο ΠΑΣ με Ολυμπιακό»

Αντίθετος με μια μόνο από τις κρίσιμες αποφάσεις των διαιτητών στις αμφισβητούμενες φάσεις της 6ης αγωνιστικής και σύμφωνος με όλες τις υπόλοιπες δήλωσε ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ. Στην καθιερωμένη ανάλυσή του ο Άγγλος αρχιδιαιτητής έκανε την εκτίμηση ότι ο Ατρόμητος θα έπρεπε να έχει κερδίσει πέναλτι στο παιχνίδι με την ΑΕΚ (στο μαρκάρισμα του Κλωναρίδη από τον Ρότα).

Παράλληλα εξέφρασε την άποψη ότι καλώς δεν δόθηκε κάτι στη φάση του Κουλούρη και χαρακτήρισε σωστό τον καταλογισμό της εσχάτης των ποινών υπέρ της «Ένωσης» και την επανάληψη της εκτέλεσης.

Σημείωσε εξάλλου ότι καλώς δεν έγινε κάτι τέτοιο στην εκτέλεση του Βιεϊρίνια με τον Βόλο (διότι ο Κλέιμαν πατούσε τη γραμμή τέρματος), ενώ τόνισε ότι ήταν σωστή και η απόφαση για πέναλτι υπέρ του ΠΑΣ στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (επειδή το χέρι του Ρέαμπτσουκ σηκώθηκε από το έδαφος).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ