aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΚερδίζει έδαφος ο Μπορίλ για τον ΠΑΟΚ!

Κερδίζει έδαφος ο Μπορίλ για τον ΠΑΟΚ!

Αλλάζουν όπως φαίνεται τα δεδομένα για τον αριστερό μπακ στον ΠΑΟΚ!
Βρετανός δημοσιογράφος της ιστοσελίδας «Goal» δίνει μια νέα διάσταση στο θέμα του Μπάμπα Ράχμαν, γράφοντας στο Twitter πως «ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να υπογράψει τον παίκτη ως δανεικό από την Τσέλσι, αλλά αυτοί (σ.σ. οι άνθρωποι των Λονδρέζων) θέλουν μόνο να τον πουλήσουν».

Και συνεχίζει ο Ναϊζάρ Κινσέλα: «Αυτό συμβαίνει γιατί ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του. Οτιδήποτε συμβεί θα γίνει πιθανότατα στις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών, με την κατάσταση να παρακολουθείται και από άλλους συλλόγους».

Τα παραπάνω δεδομένα, λοιπόν, φαίνεται πως φέρνουν τώρα σε πρώτο πλάνο για το αριστερό άκρο της άμυνας του Κυπελλούχου Ελλάδας τον αρχηγό της Σλάβια Πράγας, Γιαν Μπορίλ! Μια περίπτωση, βέβαια, που απασχολεί τον «δικέφαλο του Βορρά» ούτως ή άλλως αρκετό καιρό και ουδέποτε εγκαταλείφθηκε, αφού το συγκεκριμένο όνομα υπάρχει επίσης ψηλά στη λίστα.

Ο ΠΑΟΚ, όσο δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για τον Μπάμπα Ράχμαν, σε ό,τι έχει να κάνει με τις προθέσεις της Τσέλσι, έχει ήδη αρχίζει να εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του 30χρονου Τσέχου.

Ο Γιάν Μπορίλ έχει αγωνιστεί μόνο σε ομάδες της πατρίδας του, μετρώντας 39 συμμετοχές με την Βικτόρια Ζίσκοφ (3 γκολ), 137 συμμετοχές με την Μλάντα Μπόλεσλαβ (2 γκολ, 7 ασίστ) 205 συμμετοχές με την Σλάβια Πράγας (10 γκολ, 16 ασίστ), αλλά και 26 συμμετοχές με την εθνική Τσεχίας, με τις τελευταίες να καταγράφονται στην πρόσφατη τελική φάση του Euro 2020, όπου ήταν βασικός!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ