aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΚατηγορηματικό «όχι» για τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας στη Λάρισα από τον Δήμο!

Κατηγορηματικό «όχι» για τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας στη Λάρισα από τον Δήμο!

Μας… τελειώνει οριστικά και η Λάρισα!

Ο περιφερόμενος τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας φαίνεται ότι δεν θα διεξαχθεί ούτε στην έτερη -μετά τον Βόλο- θεσσαλική πόλη. Πέρα από όσα αποκάλυψε ο Κυριάκος Θωμαΐδης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τα δύο προβλήματα στο AEL FC Arena, τα οποία δεν μπορούν να επιτρέψουν τη διεξαγωγή ενός τόσο μεγάλου αγώνα σε αυτό, ο δήμαρχος Λαρισαίων, Απόστολος Καλογιάννης, στην απαντητική επιστολή του προς την ΕΠΟ, εκφράζει την κατηγορηματική αντίθεση του Δήμου στο να γίνει το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στη Λάρισα!

Το ίδιο, θυμίζουμε, είχε πράξει προ ημερών και με ανακοίνωσή του, στην οποία καλούσε «να μην εκδοθούν εισιτήρια και να απαγορευτεί η μετακίνηση οργανωμένων».
Στην επιστολή του, ο κ. Καλογιάννης αναφέρει μεταξύ άλλων: «Το γεγονός ότι ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας τα τελευταία χρόνια δεν είναι μια γιορτή του ποδοσφαίρου, αλλά συνοδεύεται από έκτροπα, δεν μας αφήνει περιθώρια να συμφωνήσουμε σε μια τέτοια προοπτική, παρά τη διάθεση των προηγούμενων ημερών για θεσμική συνεργασία και διεξαγωγή, με όρους και προϋποθέσεις.

Εκτιμούμε ότι τα ζητήματα ασφάλειας των κατοίκων, αλλά και των υποδομών της πόλης μας, ο γενικευμένος φόβος ότι η Λάρισα μπορεί να εξελιχθεί σε πεδίο αντιπαράθεσης οπαδών, καθώς και η άρνηση της τοπικής κοινωνίας να δεχθεί κάτι τέτοιο, δεν επιτρέπουν στον δήμο Λαρισαίων να συμφωνήσει μαζί σας».

Ακόμα, επισημαίνει το εξής: «Εάν, παρά την ξεκάθαρη άρνηση της πόλης να φιλοξενήσει τον τελικό, προχωρήσετε στη διεξαγωγή του, τότε θα πρέπει να αναλάβετε αποκλειστικά την ευθύνη για ό,τι μπορεί να ακολουθήσει».
Σημειώνεται ότι χθες, Τρίτη, ο δήμαρχος έλαβε σχετική επιστολή από την ΕΠΟ και σήμερα, Τετάρτη, εστάλη η σχετική απάντηση.

Πλέον, μετά και την επιστολή του δημάρχου, η επιλογή της Λάρισας φαίνεται να απομακρύνεται ακόμη περισσότερο, αφού, ούτως ή άλλως, το AEL FC Arena είχε τα δύο προβλήματα, που αποκάλυψε ο Κυριάκος Θωμαΐδης: Πρώτον, ότι κατά την αυτοψία της Πυροσβεστικής διαπιστώθηκε ότι υπάρχουν προβλήματα πρόσβασης, πυρανίχνευσης και πυρασφάλειας, και δεύτερον, πως το γήπεδο φαίνεται να μην έχει άδεια!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ