aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΚαθάρισε σε πεντάλεπτο-φωτιά ο Παναθηναϊκός!

Καθάρισε σε πεντάλεπτο-φωτιά ο Παναθηναϊκός!

Τέλος στο αρνητικό σερί τεσσάρων αγώνων και την… κακοδαιμονία έβαλε ο Παναθηναϊκός. Επιβεβαιώνοντας την υπεροχή του στο δεύτερο μέρος, το τριφύλλι επικράτησε 2-0 του Ηρακλή και μείωσε εκ νέου την απόστασή του από τον Ολυμπιακό στους 4 βαθμούς.

«Πέταξε» το πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Στραματσόνι, η οποία δημιούργησε ένα κάρο ευκαιρίες, αλλά όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια δεν μπορούσε να βάλει την μπάλα στο… πλεκτό. Κάτι που τελικώς πέτυχε σε διάστημα πέντε λεπτών στην επανάληψη (58’-62’), χάρη στους Λέτο και Εμποκού (πρώτο του τέρμα στο τριφύλλι).

Ο βοηθός έκοψε με ανύπαρκτο οφσάιντ τον Μπεργκ στο 15’ κι ενώ ο Σουηδός έβγαινε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα του Γηραιού. Δεν δόθηκε πέναλτι στον Παναθηναϊκό στο 76’, όταν ο Κυνηγόπουλος σταμάτησε αντικανονικά την μπάλα με το χέρι. Ουραγοί παραμένουν στη Σούπερ Λίγκα οι Θεσσαλονικείς, που τουλάχιστον έπεσαν με… ψηλά το κεφάλι.

Παναθηναϊκός: Στιλ, Χουχούμης (55’ Εμποκού), Κουτρουμπής, Ρέις, Μπεργκ, Λέτο (66’ Ιμπάρμπο), Λουντ (83’ Μίγγος), Βιγιαφάνιες, Γουακάσο, Μέστο, Ιβανόφ.

Ηρακλής: Πέρνις, Σαραμαντάς, Μοντέιρο, Ιντζόγλου, Λεοζίνιο (66’ Αγγελόπουλος), Ρούσσος, Κυριακίδης, Μπαρτολίνι, Βοσκανίδης, Κούρος (46’ Πασάς), Λάμπρου (78’ Κυνηγόπουλος).

165526165535165719

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ