aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΚαρυπίδης στους παίκτες του Άρη Θεσσαλονίκης: «Όποιος δεν μπορεί, να το πει και να φύγει»

Καρυπίδης στους παίκτες του Άρη Θεσσαλονίκης: «Όποιος δεν μπορεί, να το πει και να φύγει»

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης, βρέθηκε σήμερα (18/1) στη Θεσσαλονίκη και έδωσε το παρών στην προπόνηση που έγινε στο Νέο Ρύσιο. Μιλώντας στους ποδοσφαιριστές των κίτρινων, τους ζήτησε εξηγήσεις για το τι έφταιξε με Παναθηναϊκό και Απόλλωνα Σμύρνης.

«Δεν δείχνετε πάθος, δεν μπορεί αυτός ο Άρης να χάνει τέσσερις βαθμούς από τον Απόλλωνα. Έχουμε πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ, ένα καλύτερο ρόστερ και δεν επιτρέπεται αυτή η εικόνα. Δεν μπορεί η ομάδα να παρουσιάζει αυτήν την εικόνα», είπε αρχικά στους ποδοσφαιριστές, με εκείνους να απαντούν πως τα κρούσματα κορονοϊού έπαιξαν ρόλο, αφού πολλοί παίκτες έχασαν προπονήσεις και αυτό επηρέασε όλη την ομάδα.

«Δεν υπάρχουν άλλες δικαιολογίες. Η ομάδα είναι σε ένα κομβικό σημείο και θέλω να βγάλετε τις πραγματικές σας δυνατότητες για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Την Πέμπτη στο κύπελλο θέλω να το αλλάξετε και να πάρετε σκορ πρόκρισης.

Θέλω να βλέπω πάθος μέσα στο γήπεδο και όχι πάθος μόνο για τις πληρωμές και οποία άλλα αιτήματα έχετε. Όλα με τη σειρά τους. Αν κάποιος δεν μπορεί να μου το πει, να έρθει την Παρασκευή να πληρωθεί όλο το συμβόλαιο του και να φύγει. Ειδάλλως θέλω να παίξετε σαν Άρης», τους είπε ακόμα σε πολύ αυστηρό τόνο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ