aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΚαραγκούνης: «Η μπάλα είναι έρωτας, δεν θα σταματήσει ούτε στα βαθιά γεράματα» (vid)

Καραγκούνης: «Η μπάλα είναι έρωτας, δεν θα σταματήσει ούτε στα βαθιά γεράματα» (vid)

Συνεχώς ευκαιρίες προκειμένου να παίξει ποδόσφαιρο αναζητά ο Γιώργος Καραγκούνης.

Ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού, της Ίντερ και της Μπενφίκα, ο οποίος από το Euro 2004 και μετά έχει πάρει το παρατσούκλι «τυπάρα» δείχνει να διατηρείται σε εξαιρετική κατάσταση και όποτε του ζητηθεί συμμετέχει σε φιλανθρωπικού χαρακτήρα παιχνίδια.

Μάλιστα κάθε φορά που βρίσκεται στο γήπεδο για να παίξει επιδεικνύει τον ζήλο και την όρεξη που έχει για το ποδόσφαιρο. Ο ίδιος βρέθηκε στην Χίο, για τα εγκαίνια αθλητικών εγκαταστάσεων από την Κιβωτό. Μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, αλλά και για την εποχή που ο Παναθηναϊκός τον κάλεσε στην Αθήνα, προκειμένου να ξεκινήσει την πορεία του στο ποδόσφαιρο.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στους γονείς του, οι οποίοι τον στήριξαν μέχρι τέλους, ενώ τόνισε πως περιμένει κάθε φορά πως και πώς να βάλει το σορτσάκι και να παίξει μπάλα. «Ο πάτερ Αντώνιος και όλοι οι εθελοντές έχουν κάνει πολύ σπουδαία δουλειά. Τα μικρά παιδιά είναι το μέλλον και πρέπει να είμαστε κοντά τους» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος στην αρχική του τοποθέτηση.

Στην συνέχεια των λεγομένων του ο «Κάρα» πρόσθεσε τα εξής: «Εμείς στις αλάνες μεγαλώσαμε και μετά είχαμε την ευκαιρία να έχουμε γήπεδα με χλοοτάπητα. Όλη τη μέρα με μια μπάλα παίζαμε, η μάνα μου στο χωριό φώναζε συνέχεια γιατί ξεχνούσαμε να γυρίσουμε σπίτι…».

Αναφερόμενος στο κάλεσμα του Παναθηναϊκού στην Αθήνα ο παλαίμαχος άσος του «τριφυλλιού» και της Εθνικής ομάδας είπε τα εξής ακόλουθα: «Όταν με
διάλεξαν να πάω στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού 13 ετών ήταν μια μεγάλη απόφαση να φύγω από το χωριό. Οι γονείς μου, μου συμπαραστάθηκαν αφού άφησαν ό,τι είχαν και ήρθαν μαζί μου στην Αθήνα. Ήταν η χαρά και το όνειρο που είχα από μικρό παιδί να παίξω ποδόσφαιρο και μετά ήρθαν όλα τ’ άλλα».

Σ΄ότι έχει να κάνει με τις αναμνήσεις που δεν σβηστούν ποτέ από το μυαλό του ανέφερε: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη στιγμή που γίναμε Πρωταθλητές Ευρώπης. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το πρώτο μου επαγγελματικό παιχνίδι και το πρώτο μου παιχνίδι με την Εθνική ομάδα».
Αναφερόμενος στον μεγάλο στόχο που θα πρέπει να έχει κάθε παιδί, ο Γιώργος Καραγκούνης δήλωσε: «Όταν έχεις ταπεινότητα, όσο πιο ψηλά μπορείς να φτάσεις, μπορείς να έχεις και διάρκεια σε αυτό που κάνεις και να έχεις και επιτυχία».

Ολοκληρώνοντας ο ίδιος μίλησε για την τωρινή του επαφή με το ποδόσφαιρο, αλλά και για τις ευκαιρίες που ψάχνει προκειμένου να γίνει ξανά παιδί: «Η μπάλα είναι έρωτας και δεν θα σταματήσει μέχρι τα βαθιά γεράματα. Έχω την τύχη να παίζω κάποια παιχνίδια που μου δίνουν πολλή ενέργεια και χαρά. Όταν φοράς σορτσάκι και μπαίνεις στο γήπεδο είσαι παιδί και αυτό είναι το πιο ωραίο συναίσθημα που μπορεί να σου δώσει ακόμα και τώρα το ποδόσφαιρο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ