aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΚανείς δεν ξέχασε τον Άλκη: Χιλιάδες κόσμου στην εκδήλωση για τη μνήμη του

Κανείς δεν ξέχασε τον Άλκη: Χιλιάδες κόσμου στην εκδήλωση για τη μνήμη του

Πέρασε ένας χρόνος, αλλά η μνήμη του Άλκη Καμπανού είναι ζωντανή. Χιλιάδες κόσμου, φίλαθλοι, αθλητές και μαθητές ανάμεσά τους, έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση που έγινε στην Χαριλάου για τον φίλο του Άρη, που πριν έναν χρόνο έπεσε θύμα τυφλής οπαδικής βίας.

Συγκινημένος ο θείος του Άλκη, Γιάννης Σερέτης, σε δήλωσή του επισήμανε μεταξύ άλλων πως θέλει τα συναισθήματα από αυτό το μοιραίο γεγονός να μοιραστούν από τον κόσμο «σε φίλους και γνωστούς και στα παιδιά σας, έτσι ώστε να μην έχουμε άλλα θύματα οπαδικής βίας», ανέφερε. «Ο Άλκης μας να είναι το τελευταίο θύμα οπαδικής βίας και να μη τον ξεχάσουμε ποτέ. Να είναι μέσα στην καρδιά μας και μέσα στην ψυχή μας. Αυτό το μήνυμα θέλω να περάσω στην ελληνική κοινωνία και να είμαστε ήσυχοι, να μη φοβόμαστε για τα παιδιά μας. Να ξέρουμε ότι εκεί που θα πάνε θα γυρίσουν πάλι πίσω. Μπορεί να συμβεί στον καθένα, να μην εφησυχάζουμε ποτέ», πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στη δίκη που είναι σε εξέλιξη είπε ότι τα συναισθήματα είναι πολλά και η φόρτιση μεγάλη, «αλλά προσπαθούμε να βοηθήσουμε το δικαστήριο να κάνει τη δουλειά του. Έχουμε εμπιστοσύνη». Καταλήγοντας είπε πως καμία ποινή δεν πρόκειται να ικανοποιήσει την οικογένεια.

Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης, που κορυφώθηκε με σιωπηρή πορεία από το σημείο όπου είχε δολοφονηθεί ο 19χρονος, με κατάληξη στον Λευκό Πύργο και ενδιάμεση στάση στο Πάρκο Αθλητικής Φιλίας απέναντι από το Ιπποκράτειο νοσοκομείο, πραγματοποιήθηκε ένα δρώμενο κατά το οποίο τοποθετήθηκαν 19 λουλούδια, όσα και τα χρόνια του Άλκη, στο σημείο της δολοφονίας του, ενώ αμέσως μετά η περιοχή ξεσηκώθηκε με τον κόσμο να φωνάζει δυνατά το σύνθημα «Άλκη ζεις, δεν θα ξεχαστείς».

3741424 192003 3741693 192008 3741719 192006

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ