aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΚάνει το «μπαμ» με Φαν Λα Πάρα ο Απόλλων Σμύρνης

Κάνει το «μπαμ» με Φαν Λα Πάρα ο Απόλλων Σμύρνης

Σε μια σπουδαία μεταγραφή προχωράει ο Απόλλων Σμύρνης! Η Ελαφρά Ταξιαρχία τα βρήκε σε όλα με τον πολύπειρο και ιδιαίτερα ποιοτικό Ολλανδό εξτρέμ, Ρατζίν Φαν Λα Πάρα. Μάλιστα, ο 30χρονος μεσοεπιθετικός βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα, ώστε να περάσει από ιατρικά και εργομετρικά και εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους «κυανόλευκους».

Ο Φαν Λα Πάρα διακρίνεται για τις κινήσεις του με την μπάλα και το να πηγαίνει στο ένας εναντίον ενός, ενώ του αρέσει να συγκλίνει αρκετά, είτε προσπαθώντας να σκοράρει είτε να μοιράσει ασίστ στους συμπαίκτες του.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Φέγενορντ και το 2008 πήγε στην Καέν, όπου έμεινε για μια τριετία. Επέστρεψε στην Ολλανδία για λογαριασμό της Χέρενφεϊν, έχοντας συμπαίκτες ποδοσφαιριστές όπως οι Φαν Άανχολτ, Ντε Ρόουν, Φινμπόγκασον, Τζούριτσιτς, Ζίγιεκ. Ακολούθησαν οι Γουλβς, Μπράιτον, Χάντερσφιλντ και Μίντλεσμπρο, καταγράφοντας συμμετοχές και στην Premier League!

Το 2019 τον απέκτησε ο Ερυθρός Αστέρας με 1,2 εκατ. ευρώ, όπου αγωνίστηκε και στο Champions League, με την καριέρα του από τότε να παίρνει την… κάτω βόλτα και να έχει λιγοστές συμμετοχές σε Λογρονές και Βίρτζμπουργκερ Κίκερς. Η τελευταία διετία παραμένει ερωτηματικό για τον ποδοσφαιριστή και την κατάσταση που βρίσκεται, κυρίως στο θέμα της φυσικής κατάστασης και θα φανεί από τις εργομετρικές εξετάσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ