aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Κάλεσε Πινέδα στην ΑΕΚ ο Αλμέιδα - Θέλει πώληση η Θέλτα»

«Κάλεσε Πινέδα στην ΑΕΚ ο Αλμέιδα – Θέλει πώληση η Θέλτα»

Στη μεγάλη επιθυμία του Ματίας Αλμέιδα να φέρει στην ΑΕΚ τον Ορμπελίν Πινέδα αναφέρονται εκ νέου τα ΜΜΕ του Μεξικού. Όπως αναφέρει το «Mediatempo», ο νέος τεχνικός της «Ένωσης» έχει κάνει ήδη επαφές με τον παίκτη, αλλά για να προχωρήσει το θέμα θα πρέπει να βρεθεί φόρμουλα με τη Θέλτα.

«Το μέλλον του Ορμπελίν Πινέδα θα μπορούσε να παραμείνει στην Ευρώπη. O παίκτης ξέρει ότι πρέπει να φύγει από την Θέλτα αυτό το καλοκαίρι εάν θέλει να έχει λεπτά και ρυθμό παιχνιδιού ώστε να είναι στη λίστα των παικτών που θα πάρει ο Χεράρδο Μαρτίνο στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Σύμφωνα με πηγές, ο Πινέδα έχει ήδη λάβει κλήση από τον Ματίας Αλμέιδα για να ενισχύσει την ομάδα της ΑΕΚ, ενός συλλόγου στον οποίο εντάχθηκε ο Αλμέιδα πριν από μερικές εβδομάδες», αναφέρει συγκεκριμένα το δημοσίευμα. Και καταλήγει:

«Η ελληνική ομάδα θέλει να διαπραγματευτεί για τον δανεισμό του παίκτη, αλλά η Θέλτα προσπαθεί να τον πουλήσει, αφού καταλαβαίνει ότι ο Πινέδα δεν αρέσει στον προπονητή Εντουάρντο Κοουδέτ. Έτσι θα ελευθερωθεί και μια θέση ξένου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ