aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Καμπανάκι» για Ολυμπιακό, χαμόγελα για Πανιώνιο

«Καμπανάκι» για Ολυμπιακό, χαμόγελα για Πανιώνιο

Είναι νωρίς, αλλά… 

Ο Πανιώνιος νίκησε 2-1 τον Ολυμπιακό στη Νέα Σμύρνη σε ένα φιλικό που πραγματοποιήθηκε για καλό σκοπό και συγκεκριμένα ώστε να δοθούν τα έσοδα για την ενίσχυση του μικρού Βαγγέλη που δίνει μάχη με τον καρκίνο για τη ζωή του. 

Οι «κυανέρυθροι» άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις και πήραν καλό βαθμό εν όψει των πρώτων τους αναμετρήσεων (13/07 το πρώτο ματς) για τα προκριματικά του Europa League, ενώ ο πρωταθλητής Ελλάδος κινήθηκε σε ρηχά νερά και δεν μπόρεσε να κρύψει τις αδυναμίες του. Όπως είναι η άμυνά του που τον πρόδωσε κόντρα στους Νεοσμυρνιώτες.

Ο Γεσίλ άνοιξε το σκορ στο 16’ ύστερα από κακή συνεννόηση του Μποτία με τον Καπίνο έπειτα από σέντρα του Οικονόμου, με τον Ισπανό να κάνει ουσιαστικά δώρο την μπάλα στον επιθετικό του Πανιωνίου νομίζοντας ότι ο συμπαίκτης του θα καθαρίσει τη φάση, αλλά o 23χρονος επιθετικός πλάσαρε από αρκετά πλάγια έκανε το 1-0. Η απάντηση ήρθε από τον Καρίμ Ανσαριφάρντ που βρέθηκε (19′) μέσα στην περιοχή ύστερα από πάσα του Φορτούνη.

Ο Λάζαρος Λάμπρου στο 60’ βρέθηκε απέναντι από τον Καπίνο (σε μια ακόμη κακή αντίδραση του Ολυμπιακού στα μετόπισθεν) μετά από ωραία μπαλιά του Μασούρα που ήταν πολύ καλός και έκανε το 2-1 με πολύ ωραίο τελείωμα. Στη Νέα Σμύρνη βρέθηκε ο Πανιαγιώτης Ταχτσίδης που ανακοινώθηκε την Παρασκευή από τους Πειραιώτες.

Πανιώνιος (Μιχάλης Γρηγορίου): Κόντνικ (65’ Μπαντής, Τασουλής (65’ Σαραμαντάς), Μπανανά (65’ Πατσατζόγλου), Οικονόμου (65’ Σταυρόπουλος), Βλάχος (65’ Παπαγεωργίου), Κόρμπος (65’ Μαϊσουράντζε), Ταπόκο (65’ Πινιώτης), Λάμπρου (65’ Βουκελάτος) , Σαββίδης (72’ Οικονομίδης), Μασούρας (72’ Γλυνός), Γεσίλ (46’ Ντουρμισάι).

Ολυμπιακός (Μπεσνίκ Χάσι): Καπίνο, Φιγκέιρας (59’ Ομάρ), Μποτία (59’ Νικολάου), Ρισβάνης (46’ Σισέ), Ντε Λα Μπέγια ( 59’ Κούτρης), Ρομαό (46’ Σιώπης), Μάρτινς (46’ Ζντιέλαρ), Μάριν (59’ Γιαννιώτας), Σεμπά (59’ Ελλιονούσι), Φορτούνης (59’ Ανδρούτσος), Ανσαριφάρντ (46’ Μπεν).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ