aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΉταν… παλικΆρης αλλά τελικά αποκλείστηκε!

Ήταν… παλικΆρης αλλά τελικά αποκλείστηκε!

Αν και έριξε τη Μόλντε… στα σκοινιά, ο Άρης δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το… θαύμα και να πάρει εκείνος το «εισιτήριο» για τα φετινά play-offs του Europa League, παρά τη νίκη του με 3-1 στο… φλεγόμενο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Οι «κιτρινόμαυροι» ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλό τους, έφτιαξαν πολλές ευκαιρίες και κατάφεραν να πάνε το παιχνίδι στην παράταση, χάρη στη… φαουλάρα του Ματίγια στο 25’, την προβολή του Δεληζήση στο 37’ και την ωραία κεφαλιά του Ντιγκινί στο 84ο λεπτό!

Ωστόσο, οι Νορβηγοί μπόρεσαν να εκμεταλλευθούν μια αδράνεια και να χτυπήσουν στην «κόντρα», με το γκολ του Μπολί στο πρώτο λεπτό του έξτρα χρόνου του πρώτου ημιχρόνου της παράτασης να αποδεικνύεται καθοριστικό για την υπόθεση πρόκριση…

Μια πρόκριση που κατέληξε στη Μόλντε, με συνολικό σκορ 4-3 και τον Άρη να πληρώνει, ουσιαστικά, την ήττα του πρώτου αγώνα στο «Άκερ». Χάνοντας την δυνατότητα να παίξει απέναντι στην Παρτιζάν, τον επόμενο γύρο και αποχαιρετώντας πρόωρα την Ευρώπη για φέτος παρά την υπερπροσπάθεια των παικτών του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ