aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΉταν… αγέννητος ο Τζίμας στην προηγούμενη «εξάρα» του ΠΑΟΚ

Ήταν… αγέννητος ο Τζίμας στην προηγούμενη «εξάρα» του ΠΑΟΚ

Πρόσωπο του χθεσινού αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ιωνικό είναι χωρίς αμφιβολία ο Στέφανος Τζίμας.

Ο νεαρός φορ του «Δικεφάλου του Βορρά» έγινε ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας, καταφέρνοντας να ξεπεράσει τη σχετική επίδοση του σπουδαίου Γιώργου Κούδα.

Δεν είναι μόνο αυτό. Συγκεκριμένα, ο Έλληνας άσος διαμόρφωσε και το 6-0 για τους Θεσσαλονικείς, το οποίο αποτελεί την ευρύτερη νίκη της ομάδας στην πρώτη κατηγορία μετά τις 25 Μαΐου 1997.

Τότε οι «ασπρόμαυροι» είχαν επικρατήσει με 6-0 της Καστορίας στην Τούμπα, με χατ-τρικ μάλιστα του Κώστα Φραντζέσκου, έχοντας προηγηθεί με 4-0 στο πρώτο μέρος εκείνης της αναμέτρησης.

Έξι γκολ ο ΠΑΟΚ έχει πετύχει ξανά σε βάρος του Ιωνικού στο πρωτάθλημα, αλλά τότε δεν είχε καταφέρει να διατηρήσει ανέπαφη την εστία του.

Αυτό είχε συμβεί στις 23 Οκτωβρίου 2005, όταν είχε επικρατήσει με 6-1 του… χθεσινού του αντιπάλου, ενώ ανάλογη επίδοση είχε γίνει και το 2001 και το μακρινό 1974, όταν είχε επικρατήσει με 7-1 της Καλαμάτας και της Καστοριάς, αντίστοιχα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ