aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΙστορική μέρα για την ΑΕΚ – Ανοίγει τις πύλες του το «Σεραφείδειο»

Ιστορική μέρα για την ΑΕΚ – Ανοίγει τις πύλες του το «Σεραφείδειο»

Ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα για την ΑΕΚ, καθώς σήμερα το μεσημέρι θα ανοίξει επίσημα τις πύλες του το «Σεραφείδειο».

Το νέο γήπεδο της ομάδας στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα είναι έτοιμο, χωρητικότητας 3.000 θέσεων, ενώ από την επόμενη σεζόν θα λογίζεται και ως δεύτερη έδρα της πρώτης ομάδας.

Ποδαρικό στο «παλατάκι» θα κάνει η ΑΕΚ Β, η οποία υποδέχεται στις 15:00 τον Ηρόδοτο για την 29η αγωνιστική της Super League 2.

Ο κόσμος, βέβαια, που θα βρεθεί σε αυτό το ιστορικό ματς θα είναι 1.000 άτομα, αφού αυτό είναι το ανώτερο όριο που μπορεί να φιλοξενήσει το γήπεδο σε αυτή τη φάση της αδειοδότησής του.

Χθες πραγματοποιήθηκε και ο αγιασμός, τον οποίο τέλεσε ο πάτερ Δημήτρης Μπάτρης, πρωτοπρεσβύτερος του Αγίου Νικολάου Σπάτων. Ο ιερέας έδωσε την ευχή του στην ΑΕΚ Β’ και το νέο της σπίτι.

Στο αγωνιστικό σκέλος, χθες ο Νίκος Παναγιωτάρας ανακοίνωσε την πρώτη ιστορική αποστολή της δεύτερης ομάδας της «Ένωσης» που θα παίξει για πρώτη φορά στο σπίτι της ομάδας. Συγκεκριμένα, την αποτελούν: Χατζηεμμανουήλ, Θεοχάρης, Σταμούλης, Ραντόνια, Αρβανίτης, Λάτσι, Παρράς, Κορνέζος, Μπούσης, Γιαννούτσος, Μπάμπης, Κορομηλάς, Γερολέμου, Τσιόκρης, Γεωργέας, Γιούσης, Ευθ. Χριστόπουλος, Κοσίδης, Τζ. Γκαρσία, Ιατρούδης, Γκολφίνος.

ÐÑÏÐÏÍÇÔÉÊÏ ÊÅÍÔÑÏ ÁÅÊ *** ÐÁÅ ÁÅÊ ***” width=”900″ height=”540″ />ÐÑÏÐÏÍÇÔÉÊÏ ÊÅÍÔÑÏ ÁÅÊ *** ÐÁÅ ÁÅÊ ***” width=”900″ height=”540″ />

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ