aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΙστορική ημέρα για τις Σέρρες: Στη SL1 μετά από 13 χρόνια ο Πανσερραϊκός του Κατσαντώνη!

Ιστορική ημέρα για τις Σέρρες: Στη SL1 μετά από 13 χρόνια ο Πανσερραϊκός του Κατσαντώνη!

Ιστορική ημέρα για τον Πανσερραϊκό!

Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη έφυγε με τον βαθμό από την έδρα της Αναγέννησης Καρδίτσας (0-0) για την 25η αγωνιστική του Βορείου Ομίλου, κλειδώνοντας και μαθηματικά την άνοδο στα μεγάλα «σαλόνια» της χώρας μετά από 12 ολόκληρα χρόνια!

Με τον βαθμό αυτό, τα «λίοντάρια» έφτασαν τους 57 βαθμούς με αποτέλεσμα να κατακτήσουν και μαθηματικά τον τίτλο στον Βορρά, πέντε στροφές πριν το φινάλε! Στον Πανσερραϊκό αγωνίζεται και ο Κύπριος επιθετικός Ανδρέας Κατσαντώνης (21 συμμετοχές / 2 γκολ).

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, ο ΠΑΟΚ Β’ συνέχισε τις… υψηλές του πτήσεις, επικρατώντας 2-1 του Θεσπρωτού, πανηγυρίζοντας έτσι την τέταρτη διαδοχική νίκη τους στον Βόρειο Όμιλο. Και τα τρία γκολ μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να προηγούνται χάρη στα τέρματα των Γκορντεζιάνι (49′) και Δαρέλα (55′), με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν στο 79′ με τον Σάνι.

Επιστροφή στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις για τον Απόλλωνα Πόντου, ο οποίος επικράτησε 2-1 του Παναθηναϊκού Β’, παίρνοντας σημαντικό τρίποντο στη μάχη που δίνει για την αποφυγή του υποβιβασμού. Ντοναλντόνι και Εσαλό στο 8′ και το 32′ πέτυχαν τα γκολ των γηπεδούχων, με τον Αθανασακόπουλο στο 90′ να μειώνει για τους «πράσινους».

Στον Νότιο Όμιλο τέλος, η Athens Kallithea, επικράτησε 2-0 της Επισκοπής χάρη στα τέρματα των Μπουλούλη (21′) κα Καινούργιου (80′), μειώνοντας έτσι τη διαφορά στους τέσσερις πόντους από την πρωτοπόρο, Κηφισιά. Τέλος, σημαντική εκτός έδρας νίκη πήρε η Καλαμάτα, που πέρασε με 1-0 από την έδρα του ΠΑΟ Ρουφ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ