aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Ήρθε πρόταση για Σφιντέρσκι από την Κίνα αλλά ο ΠΑΟΚ την απέρριψε»

«Ήρθε πρόταση για Σφιντέρσκι από την Κίνα αλλά ο ΠΑΟΚ την απέρριψε»

Την ώρα που ο Κάρολ Σφιντέρσκι φέρεται να βρίσκεται κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ, ο ατζέντης του αποκάλυψε σε πολωνικό Μέσο ότι πρόσφατα απορρίφθηκε πρόταση από την Κίνα.

Ο Μάριους Πιεκάρσκι ανέφερε πως «ο Σφιντέρσκι έχει συμβόλαιο για έναν χρόνο ακόμα αλλά ο ΠΑΟΚ ζητούσε 7,5 εκατομμύρια ευρώ για να τον παραχωρήσει. Ήρθε μία πρόταση από την Κίνα που δεν έγινε αποδεκτή, παρότι θα έβγαζε καλά χρήματα εκεί ο παίκτης.

Δεν… τρελαίνεται για να φύγει πάντως. Η μεταγραφή στην Ελλάδα αποδείχτηκε καλή κίνηση, είναι βασικός και σκοράρει συχνά, έχει μία καλή πρόταση ανανέωσης μπροστά του, χωρίς βέβαια να είναι προκαθορισμένο ότι θα μείνει σίγουρα στον ΠΑΟΚ».

Υπενθυμίζεται ότι ο 24χρονος επιθετικός έχει 31 γκολ σε 105 συμμετοχές με τους Θεσσαλονικείς, καθώς και ένα πρωτάθλημα και δύο Κύπελλα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ