aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ήρθε η ώρα για την υπέρβαση!

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα!

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται απόψε την Μπενφίκα στην Τούμπα, στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Champions League, και θέλει να φτάσει ένα… βήμα μακριά από το «σεντόνι» (21:00).

Σίγουρα το μεγάλο φαβορί της συνάντησης είναι οι Πορτογάλοι, αλλά ο Αμπέλ Φερέιρα και οι παίκτες του θα παλέψουν τις πιθανότητες τους για να καταφέρουν την υπέρβαση.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει μιλήσει στους «ασπρόμαυρους», τους έχει αναλύσει τον τρόπο με τον οποίο παίζουν και ζήτησε να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα παίξει με 3-4-2-1. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ζίβκοβιτς, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Ίνγκασον, Βαρέλα και Μιχαηλίδη, ενώ στα πλάγια θα είναι ο Γιαννούλης και ο Κρέσπο.

Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Σβαμπ και ο Ελ Καντουρί, με τους Τζόλη και Πέλκα σε υποστηρικτικό ρόλο δίπλα στον Άκπομ. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Πασχαλάκης, Μιχάι, Εσίτι, Νινούα, Μπίσεσβαρ, Α. Ζίβκοβιτς και Σφιντέρσκι.

Στην αντίπερα όχθη, οι «αετοί» της Λισαβόνας αναμένεται να ξεκινήσουν οι Βλαχοδήμος, Αντρέ Αλμέιδα, Βερτόνχεν, Ρούμπεν Ντίας, Νούνο Ταβάρες, Βάιγκλ, Τααράμπτ, Ράφα Σίλβα, Πίζο, Έβερτον και Σεφέροβιτς.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Γερμανός Φέλιξ Μπριχ, με βοηθούς του συμπατριώτες του Μπορς, Λουπ και τέταρτο τον Ντάνκερτ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ