aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ιωνικός: Πυροδοτεί «βόμβα» με Ρομαό

Μετεγγραφική κίνηση από το πάνω ράφι είναι έτοιμος να ολοκληρώσει ο Ιωνικός, ο οποίος «ντύνει» στα κυανόλευκα τον Αλεσί Ρομαό!

Οι Νικαιώτες όχι μόνο έχουν έρθει σε συμφωνία με τον 37χρονο πρώην χαφ του Ολυμπιακού, αλλά ο παίκτης πέρασε ήδη από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Μέσα στη μέρα αναμένονται και οι υπογραφές, με τον Ρομάο να δίνει το «παρών» εκτός απροόπτου και στην πρώτη επίσημη προπόνηση της ομάδας εν όψει της νέας σεζόν, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 (30/6) στο γήπεδο της Νεάπολης.

Ο Τογκολέζος αμυντικός χαφ (57 εμφανίσεις) έμεινε ελεύθερος από την Γκινγκάμπ, στην οποία αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν (35 συμμετοχές και μία ασίστ στη δεύτερη κατηγορίας της Γαλλίας). Υπενθυμίζεται ότι φόρεσε τη φανέλα των «ερυθρόλευκων» τη διετία 2016-2018, συμπληρώνοντας 60 εμφανίσεις με έξι τέρματα και δύο ασίστ, ενώ διαθέτει βαρύ βιογραφικό από την παρουσία του στη Γαλλία (127 συμμετοχές με τη Μαρσέιγ, 102 με τη Γκρενόμπλ, 93 με τη Λοριάν και 62 με τη Ρεμς).

Μάλιστα, ο Ρομαό δεν είναι το μόνο νέο πρόσωπο που αναμένεται να βρεθεί στην επίσημη «πρώτη» του Ιωνικού. Συγκεκριμένα, οι νεοφώτιστοι έχουν έρθει σε συμφωνία και με τον πρώην στόπερ του Βόλου, Σαλβαδόρ Σάντσες αλλά και τον Άιας Άοσμαν. Ο τελευταίος πρόκειται για 26χρονο Σύριο μεσοεπιθετικό με γερμανικό διαβατήριο (10 συμ., 1 γκολ), ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην τούρκικη Τούζλασπορ (15 ματς, 4 γκολ/2 ασίστ) και εν συνεχεία στη ρουμανική Χέρμανσταντ (13 παιχνίδια, 1 γκολ).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ