aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ιντέγε, ο εκπορθητής!

Ήταν να μην ξεκινήσει…  Ο Μπράουν Ιντέγε απέδειξε πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, με τον Νιγηριανό επιθετικό να μπαίνει στο 73′ της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Ηρακλή και στην πρώτη του επαφή με την μπάλα (75′), να κάνει το 2-1 για τους «ερυθρόλευκους», δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του, που τα βρήκε «σκούρα», πάντως, απέναντι στον «Γηραιό».

Οι γηπεδούχοι, που είχαν σε εκπληκτική μέρα τον Χουάντερσον, προηγήθηκαν με τον Περόνε στο 5′, αλλά δεν άντεξαν στο δεύτερο μέρος και γνώρισαν την ήττα. Ο Τσόρι Ντομίνγκες ισοφάρισε στο 51′ για τους Πειραιώτες με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (χέρι του Ιντζόγλου), ενώ η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου, που έκανε τρεις αναγκαστικές αλλαγές(!), ολοκλήρωσε με δέκα το ματς, λόγω αποβολής του Ιντζόγλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Με το γκολ του, δε, ο Ιντέγε έφτασε ήδη τα τέσσερα στη Σούπερ Λίγκα, μετά το χατ-τρικ που είχε πετύχει στην πρεμιέρα απέναντι στη Βέροια!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ