aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΗ τριάδα της Σεντ Ετιέν που ενδέχεται να απασχολήσει τον Ολυμπιακό αν υποβιβαστεί η γαλλική...

Η τριάδα της Σεντ Ετιέν που ενδέχεται να απασχολήσει τον Ολυμπιακό αν υποβιβαστεί η γαλλική ομάδα

Με τον τίτλο να έχει κριθεί, η μεταγραφική ενίσχυση αναμένεται να περάσει σιγά σιγά σε πρώτο πλάνο στον Ολυμπιακό, αφού ολοκληρωθούν και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μέσα στις επόμενες ημέρες.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μπόλικες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών στη λίστα τους και σύμφωνα με το Φως, στο λιμάνι παρακολουθούν προσεκτικά την πορεία της Σεντ Ετιέν στη Ligue 1.

Ο λόγος; Στους «στεφανουά» αγωνίζονται τρεις παίκτες που έχουν απασχολήσει στο παρελθόν και, αν υποβιβαστούν, οι περιπτώσεις τους θα γίνουν πολύ πιο εύκολες.

Η Σεντ Ετιέν καταλαμβάνει την 18η θέση της βαθμολογίας και με τα υπάρχοντα δεδομένα θα πάει στα playouts. Η διαφορά από τη σωτηρία είναι τρεις βαθμοί, ωστόσο έχει να δώσει τρία ματς ακόμα σε αντίθεση με τις Λοριάν (+3) και Κλερμόν (+4), που έχουν ακόμα δύο. Η δε Μετς, έχει τρεις βαθμούς λιγότερους και η Μπορντό τέσσερις.

Όσον αφορά τους παίκτες στους οποίους εστιάζει το δημοσίευμα, πρόκειται για τους Ντενίς Μπουανγκά, Ριάντ Μπουντεμπούζ και Μιγκέλ Τράουκο.

Η περίπτωση του πρώτου είναι και η πιο δύσκολη, καθώς έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023 που πιθανότατα θα «σπάσει» αν επέλθει ο υποβιβασμός, με ομάδες όπως η Λιλ, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης και η Γκλάντμπαχ να φέρονται να έχουν στα υπόψιν τον Γκαμπονέζο εξτρέμ (32 ματς, οκτώ γκολ, πέντε ασίστ φέτος).

Οι άλλοι δύο θα μείνουν πιθανότατα ελεύθεροι, ειδικά αν υποβιβαστεί η ομάδα τους. Ο Μπουντεμπούζ έχει κλείσει τα 32 και έχει φέτος τέσσερα γκολ και ισάριθμες ασίστ σε 30 αγώνες, ενώ ο Τράουκο, που είχε φτάσει πολύ κοντά στο να υπογράψει στον Ολυμπιακό στο παρελθόν, έχει να επιδείξει ένα γκολ σε 17 ματς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ