aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΗ Τραμπζονσπόρ ανακοίνωσε εξτρέμ, αλλά θα το παλέψει και για τον Μασούρα

Η Τραμπζονσπόρ ανακοίνωσε εξτρέμ, αλλά θα το παλέψει και για τον Μασούρα

Η Τραμπζονσπόρ βαδίζει ολοταχώς προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Τουρκία. Ύστερα από 15 αγωνιστικές βρίσκεται στο +12 από Κόνιασπορ (του Αχμέντ Χασάν) και Φενέρμπαχτσε, οι οποίες βρίσκονται στη δεύτερη θέση.

Η ομάδα της Τραπεζούντας, των Τάσου Μπακασέτα και Μανώλη Σιώπη, θα επιδιώξει στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο να ενισχυθεί κι άλλο, ώστε να αυξήσει τις πιθανότητες να τερματίσει στην κορυφή για πρώτη φορά μετά την αγωνιστική περίοδο 1983-1984.

Την Παρασκευή (10/12) ανακοινώθηκε η απόκτηση του 27χρονου εξτρέμ, Ζαν Εβράρντ Κουασί, ο οποίος αγωνιζόταν στην Wuhan της Κίνας. Διεθνής με την Ακτή Ελεφαντοστού, έπαιζε στην Κίνα από τον Φεβρουάριο του 2015. Ξεκίνησε από την Moossou της πατρίδας του και τον Γενάρη του 2017 πήρε μεταγραφή στη Χάιντουκ.

Ο Κουασί δεν θα είναι η μοναδική κίνηση της Τραμπζονσπόρ για τη θέση του εξτρέμ. Είναι σχεδόν βέβαιο πως θα επιχειρήσει να αποκτήσει έναν ακόμη και η περίπτωση του Γιώργου Μασούρα συνεχίζει να την απασχολεί. O 27χρονος κυνηγός του Ολυμπιακού αρέσει πολύ στον προπονητή Αμπντουλάχ Αβτσί και η διοίκηση θα το παλέψει για να του κάνει το χατίρι. Μιλάμε βέβαια για ένα deal που δεν είναι καθόλου εύκολο να επιτευχθεί. Όχι εντελώς απίθανο, αλλά όχι και εύκολο.

Οι άνθρωποι του τουρκικού κλαμπ παραδέχονται πως ο Μασούρας είναι στις βασικές τους επιλογές. Υπάρχουν βέβαια ερωτήματα που προκύπτουν. Πόσα χρήματα είναι διατεθειμένη να δώσει η ομάδα της Τραπεζούντας και με πόσα χρήματα θα έμπαινε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ στη διαδικασία να διαπραγματευτεί με την Τράμπζον για τον Μασούρα.

Οι πληροφορίες που έρχονται από τη γείτονα χώρα αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός ζητά 10 εκατομμύρια ευρώ. Η ίδια η Τραμπζονσπόρ, έχει να διαθέσει πέντε εκατομμύρια ευρώ για τη μεταγραφή αλλά και το συμβόλαιο του παίκτη. Γίνεται σαφές πως υπάρχει μεγάλη απόσταση, αν ισχύουν τα νούμερα που γράφουν οι Τούρκοι για τις «ερυθρόλευκες» απαιτήσεις.

Σε κάθε περίπτωση, οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν «καίγονται» να πουλήσουν έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές τους. Θα το έκαναν μόνο αν η πρόταση ήταν τέτοια που δύσκολα θα μπορούσαν να την αρνηθούν. Εφέτος ο Μασούρας έχει δώσει 20 ματς με τον Ολυμπιακό, ενώ μετρά έξι γκολ και τέσσερις ασίστ. Συνολικά με τους «ερυθρόλευκους» έχει παίξει σε 138 ματς, με απολογισμό 36 γκολ και 17 ασίστ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ