aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCONFERENCE LEAGUEΗ Ριέκα στον δρόμο του ΠΑΟΚ για τους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ

Η Ριέκα στον δρόμο του ΠΑΟΚ για τους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ

Τη Ριέκα θα βρει ο ΠΑΟΚ στο δρόμο που πρέπει να διανύσει για να μπει στους ομίλους του Conference League. Οι Κροάτες νίκησαν 4-1 στη ρεβάνς του 1-1 του Εδιμβούργου τη Χιμπέρνιαν και εξασφάλισαν την πρόκριση.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 37′ με τον Ντομάγκοϊ Πάβιτσιτς, αλλά ο Κάιλ ΜακΓκένις στο 56′ εκμεταλλεύτηκε την αμυντική αδράνεια και ισοφάρισε σε 1-1 για τους φιλοξενούμενους.

Καθοριστικό σημείο για την εξέλιξη του ματς και της πρόκρισης ήταν το 67ο λεπτό. Ο Ντάρεν ΜακΓκρέγκορ αντίκρισε την κίτρινη κάρτα, ήταν η δεύτερη και αποβλήθηκε, αφήνοντας τους Σκωτσέζους με παίκτη λιγότερο.

Η Ριέκα εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα και πήρε την πρόκριση. Ο Ίζα Άμπας έδωσε προβάδισμα στο 68′ και ο ίδιος στο 73′ διαμόρφωσε το 3-1. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Ντένις Μπούνια στο 90+3′. Υπενθυμίζεται ότι το πρώτο ματς – στην Τούμπα – διεξάγεται στις 19 Αυγούστου και η ρεβάνς στις 26.

Η Ριέκα απέκλεισε με δύο νίκες (0-2 στη Μάλτα και 1-0 στην Κροατία) την Γκζίρα για το δεύτερο προκριματικό της νεοσύστατης διοργάνωσης. Στο κροατική πρωτάθλημα έχει συγκεντρώσει 7 βαθμούς μετά τα 3 πρώτα ματς και βρίσκεται στη δεύτερη θέση. Νίκησε εντός έδρας στην πρεμιέρα 2-0 την Γκόριτσα, εντός έδρας με το ίδιο σκορ την Ίστρα για τη 2η αγωνιστική και αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3 στο Ζάγκρεμπ με την Ντίναμο για την 3η.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ