Η προτεραιότητα του Μπουσούλατζιτς στην καριέρα του

Μια από τις περιπτώσεις που αξιολόγησε η Ομόνοια ενόψει της καλοκαιρινής μετεγγραφικής περιόδου, είναι ο Αζέρ Μπουσούλατζιτς, όπως αποκάλυψε η ιστοσελίδας μας, Goal.com.cy, στις 9 Μαρτίου.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: «Ματιές» στον Αζέρ Μπουσούλατζιτς για το κέντρο της

Ο Βόσνιος ανασταλτικός μέσος ο οποίος μένει ελεύθερος από τον Ατρόμητο τον ερχόμενο Μάιο, μίλησε στην ελλαδική ιστοσελίδα «sports24.gr» για το παιχνίδι μεταξύ της Ελλάδας και της Βοσνίας και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο μέλλον του, καθώς το όνομα του έχει γραφτεί και στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ Αθηνών.

Για τον Ατρόμητο είπε: «Προτεραιότητα αποτελεί να μιλήσω με τον Ατρόμητο. Ο Ατρόμητος είναι οικογένεια. Είμαι χαρούμενος εδώ και το ξέρουν όλοι στην ομάδα. Όταν δεν είσαι χαρούμενος, δεν μπορείς να αποδώσεις καλά. Θεωρώ όπως σου είπα ότι έχω κάνει καλά τη δουλειά μου. Η Αθήνα είναι μια όμορφη πόλη. Είμαστε σε συζητήσεις με τον Ατρόμητο και όλα είναι ανοιχτά».

Για το αν ενημερώθηκε για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, τόνισε: «Όχι. Ήταν φημολογία που ήρθε στα αυτιά μου, αλλά προτεραιότητά μου είναι ο Ατρόμητος. Στο ποδόσφαιρο πολλά μπορούν να συμβούν».

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΠΗΓΗsport24.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ