aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΗ επαφή Ρόκα-Δώνη θα κρίνει την επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό

Η επαφή Ρόκα-Δώνη θα κρίνει την επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό

Κυρίαρχο θέμα στον Παναθηναϊκό αποτελεί η παραμονή ή όχι του Γιώργου Δώνη στο τιμόνι της ομάδας και την επόμενη σεζόν, με τους «πράσινους» να βρίσκονται εν αναμονή των εξελίξεων.

Το δεδομένο αυτή τη στιγμή είναι ότι ο Έλληνας τεχνικός έχει συμβόλαιο για έναν επιπλέον χρόνο με τον Παναθηναϊκό, αλλά κανείς δεν μπορεί να εκτιμήσει με σιγουριά αν η επόμενη μέρα θα τον βρει στον πάγκο της ομάδας. Ο Δώνης πάντως συνεχίζει να κάνει κανονικά τη δουλειά του στο Κορωπί, προετοιμάζοντας την ομάδα για τη συνέχιση του πρωταθλήματος. Όσον αφορά την επαφή με τον Γιάννη Αλαφούζο, αυτή έχει γίνει, αλλά μόνο για το τυπικό του πράγματος με ευχές για το Πάσχα, αλλά δεν ήταν ουσιώδης και δεν αφορούσε ποδοσφαιρικά θέματα. Οι δυο τους συμφώνησαν να επικοινωνήσουν επί της ουσίας μετά το πέρας της κρίσης της πανδημίας, με τον Έλληνα τεχνικό πάντως να θέλει να μείνει για να συνεχίσει το έργο του στην ομάδα.

Πάντως, πολλά φαίνεται πως θα κρίνει η επαφή του Ρόκα με τον Δώνη τις επόμενες μέρες. Οι δύο άνδρες που έχουν μια πρώτη επικοινωνία, θα κάτσουν μαζί στο τραπέζι, θα βάλουν κάτω τις απόψεις τους για την επόμενη μέρα, με την κουβέντα τους να είναι εκείνη που θα κρίνει το εγγύς μέλλον στο «τριφύλλι».

Η συζήτηση Ρόκα και Δώνη θα καλύψει όλα μα όλα τα θέματα που αφορούν τη τριφύλλι και είναι πιθανό μέσα απ’ αυτή την κουβέντα να γίνουμε και σοφότεροι για το αν το κλαμπ θα πορευτεί με τον Έλληνα τεχνικό και στη συνέχεια ή όχι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ