Η εφιαλτική πρόβλεψη Γερμανού ιολόγου: «Το 2021 θα ξανά παίξουν μπάλα…»

Σύμφωνα με τον Γερμανό ιολόγο, Γιόνας Σμιντ-Σάνασιτ, δεν είναι δυνατόν να παιχτεί ποδόσφαιρο το 2020 λόγω του κορονοϊού, ούτε καν αν οι αγώνες διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών. Η εφιαλτική του πρόβλεψη.

Ακραίο σενάριο; Ίσως. Ποιος όμως μπορεί να το αποκλείσει κιόλας; Σύμφωνα με τον Γερμανό ιολόγο, Γιόνας Σμιντ-Σάνασιτ, δεν είναι δυνατόν να παιχτεί ποδόσφαιρο το 2020 λόγω κορονοϊού. Ούτε καν αν διεξάγονται τα παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών.

«Δεν νομίζω ότι μπορούμε να λέμε πως θα γίνουν αγώνες τον Απρίλιο. Ούτε πίσω από κλειστές θύρες, θα μαζεύεται ο κόσμος στα σπίτια του για να τους παρακολουθήσει», είπε αρχικά ο Γερμανός επιστήμονας στο τηλεοπτικό δίκτυο NRD και πρόσθεσε: «Είμαι πεπεισμένος ότι από το 2021 θα μπορούν ξανά να παίξουν μπάλα. Εκτιμώ ότι δεν είναι ρεαλιστικό να ολοκληρωθεί η σεζόν».

Η Μπουντεσλίγκα έχει διακοπεί μέχρι τις 2 Απριλίου με βάση την απόφαση που πάρθηκε προ ημερών. Στην τηλεδιάσκεψη της Τρίτης (17/3), υπενθυμίζεται, αποφασίστηκε να μετατεθεί για το 2021, δίνοντας έτσι χρόνο στις λίγκες να ολοκληρωθούν φέτος, ει δυνατόν έως τις 30 Ιουνίου.

ΜΕΣΩGoal.com.cy
ΠΗΓΗsport24.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ