aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΗ διάγνωση για τον τραυματισμό του Γκάρι Ροντρίγκες και η διαχείριση από τον Μαρτίνς

Η διάγνωση για τον τραυματισμό του Γκάρι Ροντρίγκες και η διαχείριση από τον Μαρτίνς

Ο Γκάρι Ροντρίγκες μπήκε με φόρα στην αγωνιστική καθημερινότητα του Ολυμπιακού.

Τα λίγα λεπτά στα Γιάννενα δεν ήταν ικανοποιητικό δείγμα γραφής του τι μπορεί να προσφέρει στους Ερυθρόλευκους. Αλλά το 45λεπτο κόντρα στον ΠΑΟΚ, ήταν αποστομωτικό. Και ανέδειξε εντυπωσιακά το πόσο επιδραστικός θα γίνει όταν βρεθεί σε ακόμη καλύτερη φυσική κατάσταση και «μάθει» καλύτερα τους συμπαίκτες του.

Η διαφορά του «Ολυμπιακού χωρίς τον Γκάρι», φάνηκε στο δεύτερο ημίχρονο. Ο τραυματισμός του στον προσαγωγό, οι ενοχλήσεις που αισθάνθηκε στο πρώτο μισό του αγώνα, ανάγκασαν τον Πέδρο Μαρτίνς να τον κάνει αλλαγή. Με βαριά καρδιά, αλλά πάνω από όλα αυτό που μετράει είναι η υγεία του παίκτη. Και δεν αποκλείεται με αυτόν τον τρόπο ο 30χρονος εξτρέμ να γλίτωσε και τα χειρότερα.

Σήμερα ο Γκάρι βρέθηκε στο Metropolitan και υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία. Όπως αναφέρει η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ, ο παίκτης δεν έχει υποστεί θλάση. Ο τραυματισμός στον προσαγωγό δεν κρίνεται πολύ σοβαρός και ο γιατρός των Πειραιωτών, Χρήστος Θέος, υπολογίζει πως ο παίκτης θα μείνει εκτός προπονήσεων για 3-4 ημέρες, ακολουθώντας πρόγραμμα θεραπείας.

Ακόμη κι έτσι να είναι τα πράγματα, είναι πολύ πιθανό να μην είναι διαθέσιμος στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Καθώς οι Ερυθρόλευκοι αγωνίζονται Σάββατο στο Αγρίνιο. Αρα ο παίκτης οριακά θα είναι έτοιμος, με βάση όσα αναφέρει το ιατρικό επιτελείο. Θεωρείται, λοιπόν, εξαιρετικά δύσκολο να ριψοκινδυνεύσει ο Μαρτίνς κάποια υποτροπή με τη συμμετοχή του στο παιχνίδι.

Το σημαντικό για τον Γκάρι και τον Ολυμπιακό είναι να μην τραυματίσει περισσότερο τον προσαγωγό του, να επιστρέψει 100% στο γήπεδο και να προετοιμαστεί για τα επόμενα παιχνίδια απερίσπαστος και βελτιώνοντας κι άλλο τη φυσική του κατάσταση. Καθώς είναι σημαντικό για τους Ερυθρόλευκους να τον έχουν απολύτως έτοιμο για τη δύσκολη συνέχεια.

Και είναι σαφές από ό,τι φάνηκε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ότι ο εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι ήρθε για να παίζει. Να είναι βασικός. Και δικαίως. Καθώς σε ένα 45λεπτο έδειξε περισσότερα από όσα έχουν δείξει οι υπόλοιπες μεταγραφές στους ακραίους επιθετικούς. Και αυτό ήταν μόνο ένα μικρό δείγμα του τι μπορεί να κάνει…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ