aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΗ αποκάλυψη του ΑΠΕ για Σιόβα και Παναθηναϊκό

Η αποκάλυψη του ΑΠΕ για Σιόβα και Παναθηναϊκό

Ο Δημήτρης Σιόβας είναι ένα από τα ονόματα που έχουν έρθει για τα καλά στη μεταγραφική επικαιρότητα. Ο Έλληνας αμυντικός παραμένει ελεύθερος, η αγορά των ελεύθερων «κλείνει» στις 17 Σεπτεμβρίου και ο ίδιος εξακολουθεί να βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας.

Τα σενάρια των τελευταίων ημερών έχουν «μπλέξει» τον Σιόβα με τον Ολυμπιακό, αλλά ένα σημερινό δημοσίευμα του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων εμπλέκει και τον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ λοιπόν, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με την πλευρά του Δημήτρη Σιόβα. Και όπως αναφέρεται, οι επόμενες ώρες θα είναι καθοριστικές όσον αφορά την εξέλιξη της υπόθεσης, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να θέλει έναν επιπλέον κεντρικό αμυντικό, από τη στιγμή που δεν έχει γυρίσει ούτε ο Σένκεφελντ, ούτε ο Κουρμπέλης.

Το ζήτημα, σύμφωνα πάντα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, αναμένεται να ξεκαθαρίσει άμεσα, μιας και οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Σιόβα και μένει να δούμε αν θα υπάρξει κάποια εξέλιξη πάνω στο συγκεκριμένο θέμα, με τον παίκτη πάντως να έχει στα χέρια του πολλές προτάσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ