aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Η ΑΕΛ έχασε τον καλύτερο αμυντικό της, προβάδισμα στον Άρη»

«Η ΑΕΛ έχασε τον καλύτερο αμυντικό της, προβάδισμα στον Άρη»

Η ΑΕΛ κληρώθηκε με τον Άρη για τον β’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Ο παλαίμαχος Κύπριος ποδοσφαιριστής, Γιώργος Σαββίδης, μίλησε στον ARENA FM 89.4 χρίζοντας φαβορί για τη πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης τον Άρη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την ΑΕΛ:  «Έκανε μια πολύ σοβαρή προσπάθεια. Ανάλογα με το μπάτζετ και τους στόχους της, έκανε υπέρβαση. Κατάφερε να ξεπεράσει και την υπέρβαση. Το μπάτζετ της ήταν πολύ μικρότερο των άλλων ομάδων. Είναι μια ομάδα συνόλου. Δεν υπάρχει ο μεγάλος παίκτης. Αλλά έχει πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές. Είναι ομάδα του προπονητή της. Αυτό που πέτυχε φέτος , στα μάτια τα δικά μου ήταν εκπληκτικό. Γνωρίζοντας όμως και τον Άρη σαν ομάδα, θεωρώ, ότι έχει το προβάδισμα. Φυσικά και θα δούμε τι θα γίνει στη μεταγραφική περίοδο. Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα θεωρώ ότι ο Άρης έχει το προβάδισμα»

Για το αν αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα: «Έχει χάσει τον Λαφράνς, που για μένα ήταν ο καλύτερος αμυντικός της. Πρέπει, όμως, να ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος, για να δούμε πως θα διαμορφωθούν τα ρόστερ».

Για τις αδυναμίες της ΑΕΛ: «Σε ένα παιχνίδι με ανοικτό ρυθμό, θα έχει πρόβλημα. Μια ομάδα με γρήγορη μετάβαση, θα δημιουργήσει πρόβλημα στην ΑΕΛ. Σε παιχνίδι με χαμηλό ρυθμό ευνοείται η ΑΕΛ Λεμεσού.  Αν όμως το παιχνίδι ανοίξει, δυσκολεύεται να ανταποκριθεί».

Για το παιχνίδι στη Κύπρο: «Θα έχει πολύ ζέστη. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει και τη μέρα του αγώνα. Θα γίνει σε ουδέτερο γήπεδο το παιχνίδι, στην Λάρνακα. Όλοι οι οργανωμένοι στη Κύπρο κάνουν αποχή, εξαιτίας της κάρτας φιλάθλου».

Για την πρόβλεψη του: «Έχει προβάδισμα ο Άρης. Με την απόκτηση του Ιντέγε, νομίζω ότι γίνεται καλύτερος σε σχέση με την περσινή αγωνιστική περίοδο. Αν έδινα ποσοστό για την πρόκριση, θα έλεγα ότι είναι 60%-40%  υπέρ του Άρη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ