aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΗ ΑΕΚ τίμησε τον Κύπριο που πήγε στο νέο γήπεδο από Ρωσία μέσω… Εσθονίας, Γαλλίας...

Η ΑΕΚ τίμησε τον Κύπριο που πήγε στο νέο γήπεδο από Ρωσία μέσω… Εσθονίας, Γαλλίας και Ιταλίας!

Το δικό τους όνειρο ζουν οι οπαδοί της ΑΕΚ τα τελευταία 24ωρα μετά τα εγκαίνια του νέου γηπέδου της ομάδας και την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια για επίσημη αναμέτρηση μετά από 19 χρόνια.

Το πόσο σημαντικό είναι για τους φίλους της ΑΕΚ αυτό το γεγονός, καθρεφτίζεται στο απίστευτο ταξίδι που έκανε Κύπριος για να βρεθεί στα εγκαίνια. Ο συμπατριώτης μας, Ηλίας Παμπόρης, ξεκίνησε από το Κουρσκ της Ρωσίας όπου σπουδάζει, έφτασε στην Εσθονία και περνώντας από Ταλίν, Παρίσι, Μιλάνο, προσγειώθηκε στην Αθήνα για να βρεθεί στην εκδήλωση των εγκαινίων, αλλά και το πρώτο ματς της ΑΕΚ, στο νέο γήπεδο.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ δεν μπορούσε παρά να αναζητήσει τον Ηλία. Τον βρήκε και τον κάλεσε στην πρώτη προπόνηση της ομάδας στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena», εκεί που είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά, τόσο τον Ματίας Αλμέιδα, όσο και τον Μπρούνο Άλβες.

Ο τεχνικός της ομάδας μάλιστα, μετά το ματς με τον Ιωνικό στη συνέντευξη Τύπου, αναφέρθηκε στο παράδειγμα του Ηλία, ως χαρακτηριστικό παράδειγμα πάθους για την ΑΕΚ. Από την πλευρά της η ΑΕΚ, με απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη, ο Ηλίας που πρέπει να σημειώσουμε πως ήταν ήδη κάτοχος κάρτας διαρκείας, θα πάρει ως δώρο άλλη μία σε VIP θύρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ