aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Η ΑΕΚ Αθηνών κλείνει τον Γιόνας Σβένσον της Άλκμααρ»

«Η ΑΕΚ Αθηνών κλείνει τον Γιόνας Σβένσον της Άλκμααρ»

Η αναζήτηση παικτών για την μεταγραφική ενίσχυση του «κιτρινόμαυρου» ρόστερ συνεχίζεται. Η ΑΕΚ θέλει να τελειώσει τη μεταγραφή του Γιώργου Τζαβέλλα για την άμυνα της μέσα στην εβδομάδα που έρχεται.

Από την άλλη ο Ολιβιέ Εντσάμ, πλησιάζει στην Ένωση, από τη στιγμή μάλιστα που δεν εμφανίστηκε και στην «πρώτη» της Σέλτικ, ενώ παράλληλα οι άνθρωποι του Δικεφάλου βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή για Σέρχιο Αραούχο, με τη Λας Πάλμας.

Ο Ισπανός δημοσιογράφος, Γκιγιέρμο Λισέρας, με «τιτίβισμα» του αποκάλυψε πως η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Γιόνας Σβένσον. Οπως, υπογραμμίζει μάλιστα, ο Νορβηγός δεξιός μπακ της Άλκμααρ, βρίσκεται πολύ κοντά στο να φορέσει τη φανέλα με τον Δικέφαλο στο στήθος.

Στην ανάρτησή του στο Twitter, o δημοσιογράφος αναφέρεται και στο ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε για τον Στράτο Σβάρνα. Ο ίδιος πάντως είχε αποκαλύψει πριν από μερικές εβδομάδες το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Ελιακίμ Μανγκαλά, κάτι όμως που τελικά δεν ίσχυε.

Οσον αφορά τον Σβένσον, ο 28χρονος Νορβηγός δεξιός οπισθοφύλακας, ύψους 1,70, βρίσκεται στην Άλκμααρ από το 2017 και από την οποία μένει ελεύθερος τέλος Ιουνίου. Επίσης, είναι 23 φορές διεθνής με την εθνική Νορβηγίας ενώ φέτος κατέγραψε 24 συμμετοχές με 4 ασίστ με την ολλανδική ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ