aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΗ ΑΕΚ Αθηνών ενδιαφέρεται για τον Ντα Σίλβα, σύμφωνα με την Equipe

Η ΑΕΚ Αθηνών ενδιαφέρεται για τον Ντα Σίλβα, σύμφωνα με την Equipe

Σε αναζήτηση ενός δεύτερου κεντρικού αμυντικού βρίσκεται η ΑΕΚ μετά την απόκτηση του Ντομαγκόι Βίντα με τις επαφές να είναι σε εξέλιξη. Σύμφωνα με την Equipe η ΑΕΚ έχει εκφράσει νέο ενδιαφέρον για τον 34χρονο Γάλλο στόπερ της Λυών, Νταμιάν Ντα Σίλβα.

Ο Ντα Σίλβα απασχόλησε έντονα την Ένωση πέρυσι όταν έμενε ελεύθερος από τη Ρεν, αλλά τελικά ο παίκτης προτίμησε να συνεχίσει στη Λυών. Εκεί τη σεζόν που μας πέρασε ο έμπειρος στόπερ πραγματοποίησε 20 συμμετοχές και δεν αποτελούσε βασική επιλογή στο κέντρο της άμυνας.

Σύμφωνα λοιπόν με τη γαλλική εφημερίδα ο Ντα Σίλβα εξακολουθεί να προσελκύει το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, ενώ για τον παίκτη κρούση είχε κάνει πρόσφατα και η Κλερμόν, ωστόσο δεν κατάφερε να ικανοποιήσει οικονομικά τη Λυών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ