aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΗ ΑΕΚ Αθηνών έχει στο «τσεκάρισμα» τον Περέα

Η ΑΕΚ Αθηνών έχει στο «τσεκάρισμα» τον Περέα

Η ΑΕΚ εστιάζει αυτήν την περίοδο στην απόκτηση ενός χαφ που θα κάνει τη διαφορά στον άξονα της μεσαίας γραμμής, ωστόσο το «τσεκάρισμα» σε περιπτώσεις παικτών δεν σταματάει. Και αυτό αφορά όλες τις θέσεις και παίκτες όχι μόνο εκτός συνόρων, αλλά και επιλογές από ελληνικούς συλλόγους.

Μία από τις περιπτώσεις που έχουν «τσεκάρει» στην ΑΕΚ και έχουν στη λίστα τους είναι αυτή του Χουάν Χοσέ Περέα από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο 22χρονος Κολομβιανός μπορεί να αγωνιστεί τόσο στα άκρα όσο και στην κορυφή της επίθεσης και διανύει μια πολύ καλή σεζόν, την πρώτη του στην ομάδα του ΠΑΣ, ο οποίος το καλοκαίρι τον απέκτησε από τον Παναθηναϊκό με συμβόλαιο ως το 2024.

Ο Περέα, ο οποίος διαθέτει δύναμη και ταχύτητα στο παιχνίδι του, μετράει 15 συμμετοχές με τέσσερα γκολ και τέσσερις ασίστ με την ομάδα των Ιωαννίνων και η ΑΕΚ παρακολουθεί με ενδιαφέρον την περίπτωσή του. Άλλωστε δεν αποκλείεται να κινηθεί για εξτρέμ αν ο Μούαμερ Τάνκοβιτς έφερνε πρόταση και αποχωρούσε.

Ο Περέα πήγε στην Ελλάδα το 2019 υπογράφοντας στον Παναθηναϊκό, με τον οποίο σε 28 συμμετοχές μέτρησε τρία γκολ και μια ασίστ. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στον Βόλο πραγματοποιώντας 31 συμμετοχές, με τρία τέρματα και μία ασίστ. Το καλοκαίρι υπέγραψε με κανονική μετεγγραφή στον ΠΑΣ Γιάννινα και έχει ανεβάσει τις μετοχές του με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί το πρώτο εξάμηνο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ