aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΗ ΑΕΚ Αθηνών ανακοίνωσε την αγορά του Τσούμπερ από την Άιντραχτ

Η ΑΕΚ Αθηνών ανακοίνωσε την αγορά του Τσούμπερ από την Άιντραχτ

Επίσημη είναι πλέον η αγορά του Στίβεν Τσούμπερ από την ΑΕΚ. Η Ένωση είχε ενημερώσει από την Τρίτη (3/5) πως θα ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του Ελβετού εξτρέμ από το σύλλογο της Γερμανίας που φτάνει το 1,6 εκατ. ευρώ, πράγμα που εν τέλει έπραξε.

Πέρυσι το καλοκαίρι η συμφωνία ήταν 2 εκατ. ευρώ με την ΑΕΚ να δίνει 400.000 ευρώ για το δανεισμό του τη σεζόν 2021-22 και οι δύο ομάδες να συμφωνούν στο 1,6. Ο Τσούμπερ θα μείνει στο ρόστερ της Ένωσης για τα επόμενα τρία χρόνια με συμβόλαιο που είχαν συμφωνήσει από πέρυσι οι δύο πλευρές ύψους ένα εκατομμύριο ευρώ. Το τυπικό κομμάτι θα ολοκληρωθεί στο τέλος της σεζόν.

Η μοναδική περίπτωση να μην ενεργοποιόταν η οψιόν αγοράς του Τσούμπερ θα ήταν αν ο επόμενος προπονητής εισηγηθεί κάτι αντίθετο, υποστηρίζοντας για παράδειγμα ότι με τα χρήματα αυτά η ομάδα θα μπορούσε να βρει έναν πιο χρήσιμο παίκτη για τα δικά του σχέδια. Κάτι που δεν φαίνεται ότι συνέβη στις επαφές με τον Ματίας Αλμέιδα.

Φέτος ο Ελβετός εξτρέμ είναι από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει στην ΑΕΚ. Έχει πραγματοποιήσει 34 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την Ένωση και έχει πετύχει 7 επτά τέρματα ενώ έχει δώσει και τρεις ασίστ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συμφωνίας της με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για την αγορά των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή Στίβεν Τσούμπερ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ