aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEH αλήθεια για Ντιγκινί: Δεν πληρώνει ο Απόλλωνας, συμφωνία για το Καλοκαίρι!

H αλήθεια για Ντιγκινί: Δεν πληρώνει ο Απόλλωνας, συμφωνία για το Καλοκαίρι!

Τον τελευταίο καιρό όλο και πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν το Νικολά Ντιγκινί να γίνεται κάτοικος… Κύπρου, αποδεχόμενος την πρόταση του Απόλλωνα, με την ομάδα της Λεμεσού να επιβεβαιώνει πως ενδιαφέρεται για τον εν λόγω ποδοσφαιριστή. Η ιστοσελίδα, «makthes.gr», μέσω του πιο κάτω ρεπορτάζ, αποκαλύπτουν νέα πτυχή των επαφών, καθώς επικοινώνησαν με τον εκπρόσωπο Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριο Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά:

«Πρόσφατες διαρροές από την Μεγαλόνησο έκαναν λόγο για άρνηση των Κύπριων να πληρώσουν το ποσό των 100.000 ευρώ που ζητάει ο Άρης και ότι θα περιμένουν μέχρι το καλοκαίρι, όταν και μένει ελεύθερος.

Το makthes.gr επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο Τύπου της κυπριακής ομάδας, Φανούριο Κωνσταντίνου, ο οποίος και ξεκαθάρισε ποια είναι η θέση του Απόλλωνα για τον Γάλλο φορ του Άρη.

“Η αλήθεια είναι πως ο Ντιγκινί μάς ενδιαφέρει, ωστόσο, οι μεγάλες οικονομικές απαιτήσεις του Άρη για έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, αποτελούν εμπόδιο στην ολοκλήρωση της μετεγγραφής. Όμως, η αλήθεια είναι ότι με τον ποδοσφαιριστή είμαστε πολύ κοντά στην επίτευξη συμφωνίας για το καλοκαίρι, όταν και μένει ελεύθερος από την ομάδα του”».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ